Päätöserän tehohetki siivitti Jokerit murskavoittoon – KHL:n runkosarja vetelee viimeisiään

Jokerit palasi jääkiekon KHL:ssä HK Vitjazin kustannuksella voittokantaan kahden tappion jälkeen.

Kotikaukalossaan pelanneet helsinkiläiset karkasivat johtoon jo avauskympillä, kun Peter Regin onnistui ylivoimalla. Jordan Schroeder tuplasi isäntien johdon toisen erän alussa, mutta Vitjaz kavensi erän puolivälissä.

Kolmannessa erässä Jokerit meni menojaan. Niklas Frimanin, Nicklas Jensenin ja Julius Junttilan kolme maalia reiluun kolmeen ja puoleen minuuttiin katkaisivat vieraiden selkärangan, ja loppulukemat kirjattiin 5–1.

Jokerit on läntisessä konferenssissa viidennellä sijalla, kun joukkueella on pelaamatta kaksi runkosarjaottelua.

Pudotuspelit alkavat ensi viikon tiistaina.