Päätös varmistui – hittisarja lopetetaan yli 10 vuoden jälkeen

Suosittu Bones-sarja päättyy seuraavaan tuotantokauteen.

Suositun rikossarja Bonesin uutisoitiin jo aiemmin olevan epävakaalla pohjalla, sillä sarjan päätähdet Emily Deschanel ja David Boreanaz sekä vastaava tuottaja Kathy Reichs haastoivat hiljattain sarjan emoyhtiön 20th Century Foxin oikeuteen väärin raportoitujen voittosummien vuoksi.

Kanne sai monet epäilemään sarjan vetelevän viimeisiään, ja nyt lopettamispäätös on The Wrap -lehden mukaan varma. Sarjaa esittävä Fox-kanava on ilmoittanut tuottavansa sarjaa vielä yhden viimeisen kauden verran. Viimeiseksi jäävän 12. kauden jälkeen sarjaa on esitetty kaikkiaan 246 jaksoa vuodesta 2005 lähtien.

– Olen innoissani siitä, että sarja saa sellaisen lopun, jonka se ja lojaalit fanimme ansaitsevat, Deschanel kommentoi.

Samalla kun sarja valmistautuu palaamaan ruutuun viimeistä kertaa, Reichs ja näyttelijätähdet jatkavat taisteluaan Foxia vastaan. Heidän mukaansa Fox on raportoinut väärin Bones-sarjan voittolukujaan, jotta yhtiön ei tarvitsisi maksaa heille kuuluvia provisioita. Sopimuksen mukaan he ovat oikeutettuja kolmen prosentin osuuteen koko sarjan tekemästä voitosta. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja