Pääsiäisen askarteluvinkit Martha Stewartin tapaan – lue helpot ideat!

Pääsiäinen kolkuttaa jo oven takana ja kotia on mukava sisustaa juhlan mukaisesti. Kokosimme Martha Stewartin ohjeista viisi helppoa ja aurinkoista ohjetta.

Kokeile näitä viitä vinkkiä ja tuo pääsiäistunnelmaa helposti ja nopeasti kotiisi!

1. Narsissipöytäkoristeet

Leikkaa keltaisesta kartongista narsissin muotoinen kukkakuvio. Liimaa kukan keskelle pienikokoinen oranssi, valkoinen tai keltainen paperinen leivos/muffinssivuoka. Asettele paperiseen leivoskuppiin oransseja tai keltaisia karkkeja. Voit asettaa jokaiselle pääsiäisvieraallesi oman karkkitäytteisen narsissin lautasen tai servetin päälle pääsiääiskattauksen viimeisteleväksi elementiksi.

2. Karkkipurkit

Kaiva kaapin perukoilta esiin lasiset hillopurkit, tai osta kaupasta kauniita lasisia purnukoita. Täytä purkit keväisen värisillä karkeilla, ja aseta purkit pääsiäispöydän piristykseksi. Erinomaisesti karamelleiksi sopivat herkän heleät vaaleanpunaiset, keltaiset ja vaaleanvihreät karkit, tai esimerkiksi ranskanpastillit.

3. Pääsiäismunailmapallot

Tämä pääsiäiskoristevinkki sujuu kömpelömmältäkin askartelijalta. Osta valkoisia ja keltaisia ilmapalloja. Puhalla ne täyteen ilmaa ja sulje. Aseta valkoiset ja keltaiset ilmapallot roikkumaan vieri viereen terassin tai parvekkeen kattoon niin että joka toinen pallo on valkoinen ja joka toinen keltainen. Pääsiäismunan muotoiset ilmapallot tuovat pääsiäistunnelmaa ja toivottavat vieraasi tervetulleeksi.

4. Kananmunankuoret kukkavaaseina

Käytä kananmunankuoria kätevästi hyödyksi persoonallisen kukka-asetelman luomisessa. Tee pieni, siisti reikä kananmunan korkeimpaan kohtaan. Valuta raaka kananmuna ulos kuorestaan ja suurenna reikää varovasti hieman isommaksi. Huuhtele kuori sisältä ja täytä se sitten puolilleen vedellä. Aseta kananmuna munakuppiin ja täytä se pienillä keväisillä kukkasilla, kuten leskenlehdillä, kieloilla ja valkovuokoilla.

5. Kananmunankuoret tuikkukuppeina

Käytä samaa tekniikkaa kuin kohdassa 4. kananmunankuorten tyhjentämiseen ja puhdistamiseen. Poista kananmunankuoresta sitten noin vajaa puolet, niin että kuoresta tulee pikkuinen kuppi. Aseta nyt kuoreen keltainen, vaaleanpunainen tai oranssi tuikku ja sytytä se palamaan. Näin saat tuikuista tunnelmaa ja persoonallista ilmettä pääsiäispöytääsi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja