Oulun veriteosta epäilty tunnusti – tämä kaikki Kaukovainion epäillystä taposta tiedetään

Oulun Kaukovainion henkirikoksesta epäilty mies on tunnustanut teon. Mies ja uhri tunsivat entuudestaan.

Poliisi on kertonut tutkivansa sunnuntai-iltana Oulun Kaukovainiolla tapahtunutta henkirikosta. Uhri löydettiin kuolleena kevyen liikenteen väylän tuntumasta sunnuntai-iltana. MTV Uutiset haastatteli aiemmin naista, jonka poika oli todistanut välikohtausta osin. 

Nyt poliisi kertoo, että tapaukseen liittyen sunnuntaina kiinniotettu noin 30-vuotias ulkomaalaistaustainen mies on tunnustanut henkirikoksen kuulusteluissa. Poliisin mukaan mies tunsi uhrin entuudestaan. Myös uhrin kerrotaan olevan noin 30-vuotias. Poliisi on aiemmin kertonut, että myös uhri oli ulkomaalaistaustainen.

Poliisin mukaan henkirikos tehtiin teräaseella. Teon motiivia selvitellään yhä.

Poliisi pyytää vihjeitä

Tutkinnanjohtaja Eveliina Karjalainen kertoo, että poliisille ei toistaiseksi ole täysin selvää, miten tapahtumat ovat edenneet ennen välikohtausta – siitäkään huolimatta, että epäilty on ollut kuulusteluissa yhteistyökykyinen. 

Poliisi toivookin vihjeitä tapaukseen liittyen puhelimitse numeroon 0295 416 194 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.oulu@poliisi.fi.

Karjalaisen mukaan poliisille olisi hyötyä kaikista havainnoista tapaukseen liittyen. Välikohtaus sattui noin kello 19.50.

– Ihmisiä on varmasti ollut tuohon aikaan liikkeellä. Otamme mielellämme vastaan havainnot tapahtumaa edeltävistä, sen aikana tapahtuneista sekä sen jälkeen sattuneista asioista. 

Poliisi ei usko, että tapaukseen liittyisi muita osallisia kuolleen miehen ja henkirikoksesta epäillyn lisäksi. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja