Oulun jäähallille ehtinyt Lukko joutui pakkauspuuhiin – Pekka Virralta ytimekäs selvitys tapahtumien kulusta

Tiistaille merkitty Kärppien ja Lukon välinen SM-liigan ottelu siirtyy Kärppien joukkueessa todetun koronavirustartunnan vuoksi. Lukolle tieto ottelun siirtämisestä tarkoitti hukkareissua Ouluun.

Kärpät tiedotti joukkueensa jäsenen positiivisesta koronavirustestituloksesta noin kello viiden aikaan iltapäivällä, puolitoista tuntia ennen ottelun alkua. 

Seuran mukaan joukkueen jäsenellä on todettu tiistaina tehdyssä pikatestissä koronavirustartunta. Tehdyn PCR-testin tulos selviää myöhemmin.

Kun tieto positiivisesta koronatestistä selvisi, oli jo maanantaina Ouluun matkannut Rauman Lukko valmistautumassa otteluun.

Lukon päävalmentaja Pekka Virta ei ollut juttutuulella, kun MTV Urheilu tavoitti miehen kommentoimaan tapahtumia. Virrran mukaan tieto ottelun siirtämisestä saavutti Lukon joukkueen ollessa jo Oulun jäähallilla. Edessä oli tavaroiden pakkaaminen bussiin.

– Tuossa kun tultiin hallille ja vedettiin verkkareita jalkaan, niin urheilutoimenjohtaja (Kalle Sahlstedt) soitti, Virta kertoi, kiitti ja sulki puhelimen.

Pääkuvan videolta voit katsoa, miten Lukon pelaajat poistuvat Oulun jäähallilta sen jälkeen, kun tieto Kärppien koronatartunnasta saavutti joukkueen.

Lukon julkaiseman tiedotteen mukaan koronatapaus ei tämän hetkisen tiedon perustella vaikuta raumalaisjoukkueen toimintaan. Ottelu pelataan myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Kärppien seuraava ottelu on perjantaina, kun joukkue kohtaa vieraissa Ilveksen. Lukko pelaa perjantaina HPK:ta vastaan Raumalla.

Lue myös:

    Uusimmat