Oudon kuolemantapauksen tutkinta valmistui: Hammaslääkäri sytytti savukkeen ja roihahti hetkeä myöhemmin liekkeihin

Hammaslääkärin varomaton toiminta koitui kuolemaksi Britanniassa viime vuoden syyskuussa, kertoo The Telegraph. Tapaus sattui Darwenin kaupungissa Englannin luoteisosassa.

Lehden mukaan kotonaan vastaanottoa pitänyt 78-vuotias Noel Cooney syttyi tuleen sen jälkeen, kun hän oli huomaamattaan läikyttänyt päälleen helposti syttyvää nestettä ja sytyttänyt tämän jälkeen savukkeen.

The Telegraphin mukaan hammaslääkäri oli läikyttänyt päälleen väritöntä nestettä, jota käytetään hammasmuottien valmistuksessa. Hammaslääkärin vaimo kuuli miehensä avunhuudot ja yritti sammuttaa tämän tuloksetta käyttämällä vilttiä.

– Hänen käsissään ja vaatteissaan oli liekkejä. Juoksin noutamaan vilttiä peittääkseen liekit. Palatessani mieheni istua lattialla ja liekit olivat jo levinneet. Savua oli kaikkialla, vaimo kertoi kuolemansyyn tutkinnan aikana.

Lopulta savu ja liekit pakottivat rouvan pakenemaan talosta. Myös ohikulkijat riensivät apuun, mutta myös he joutuivat luovuttamaan runsaan savun vuoksi.

Kuukausien takainen tapaus nousi otsikoihin nyt, sillä kuolemaan liittyvä tutkinta on saatu valmiiksi ja sitä on käsitelty. 

Lue myös:

    Uusimmat