Mainos

Oudoimmat asiat, joita lapset ovat pyytäneet joulupukilta: ”Kun poikani oli neljä, hän pyysi parsaa"

Mikä on hauskinta, mitä sinä olet pyytänyt joulupukilta? Kokosimme nettikeskustelusta oudoimmat asiat, joita lapset ovat heiltä toivoneet joululahjoiksi. 

Reddit-käyttäjä _sleepykitten_ päätti kysyä sivuston joulupukin roolissa toimineilta henkilöiltä, mitkä ovat erikoisimpia asioita, joita lapset ovat heiltä toivoneet joululahjoiksi. Vastaukset olivat moninaisia – ja huvittavia!

"Olen joulupukki seitsemän päivää viikossa kiitospäivää edeltävästä viikonlopusta aina joulupäivään asti. Olen kuullut kaikenlaista. Yksi lapsi pyysi minulta yhtä purkkapalaa, koska hänen äitinsä ei antanut hänen syödä yhtään purkkaa. Tyttö pyysi Frosted Flakes -(muro)pakettia samasta syystä. Eräs lapsi pyysi tuomaan hänen isänsä kotiin Afganistanista. Poseerasin kuvassa kuukausi aiemmin kuolleen lapsen kuvan kanssa. On ollut lapsia, jotka pyytävät eläviä kanoja ja eläviä sikoja. Jonain päivänä minun täytyy kirjoittaa nämä kaikki ylös. Yksi asia, jonka voin sanoa, on, että koskaan ei ole tylsää."

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

"Olin joulupukki merivoimien järjestämissä lastenjuhlissa yksi vuosi. Eräs tyttö pyysi, ettei hänen oikea isänsä palaisi palveluksesta kotiin, koska se (isä), joka asui heillä oikean isän poissaollessa, oli paljon kivempi. Minä... Ööö..."

"Kun olin 15, jouduin tuuraamaan kirkkomme pukkia, koska hän oli sairas. Ensimmäinen lapsi kysyi epäröimättä, voisinko jouluna saada hänen isänsä lopettamaan hänen voittamisensa Tekken-pelissä."

”Natalialta joulupukille, käännä ympäri, ole hyvä. Kääntöpuoli: En välitä siitä, mitä tuot minulle.” Jos kuva ei näy, katso se täällä.

”Kun poikani oli neljä, hän pyysi pukilta parsaa, koska se oli hänen lempiruokaansa (en huijaa teitä). Hän tietenkin heräsi jouluaamuna parsaryppääseen, joka oli solmittu rusetilla (muiden lahjojen seassa, tietenkin), sillä mitä vaihtoehtoja meillä oli? Pyydä, niin tulet saamaan!”

"Kun isäni oli vuosittaisella joulupukkikeikallaan (vapaaehtoisena vuosittaisissa joulujuhlissa), yksi lapsi pyysi zombi-maailmanloppua."

”Rakas joulupukki, sinun on parempi tuoda ponini tänä vuonna. Muutoin sillä tulee olemaan seurauksia.” Jos kuva ei näy, katso se täällä.

”Olin joulupukkina kaverini kaupassa muutama vuosi sitten. Pieni poika pyysi minulta tiukkaan sävyyn viiksiä, ja hänen äitinsä oli hämmentynyt.”

"Yhdeksänvuotias tyttö pyysi matoja jouluksi, katsoi vanhempiaan ja he vain hieman kuin kohauttivat olkiaan, joten menin mukaan juttuun ja sanoin, että katson, mitä voin tehdä asialle."

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

””Tulta.” En huijaa teitä, lapsi katsoi minua suoraan silmiin ja sanoi ”tulta”. Kun kysyin iloisesti ”mitä tarkoitat sillä”, hän katsoi minua vakavana silmiin ja sanoi ”haluan tulen”. Viimeksi kun tarkistin, ei ole olemassa peliä tai viihdetuotetta, jonka nimi olisi ”tuli”, ja lapsi näytti siltä, että voisi olla antikristus.”

"Kaverini poika pyysi joulupukilta Operaatio-peliä (jossa tehdään leikkaus potilaalle, toim.huom.) muutama vuosi sitten sanoen "haluan sen operaation" joulupukin kyseltyä asiasta. Joulupukkina toiminut tyyppi huolestui ja katsoi kaveriani ja kysyi, millainen operaatio on kyseessä. Kaverini ei ollut vielä tajunnut tilannetta ja sanoi "ööm, luulen, että Mattel". Kun he kävelivät pois, hän tajusi, miksi joulupukki oli viettänyt näin paljon aikaa tämän lapsen kanssa."

"Rakas joulupukki, miten voit? Minä voin hyvin. Tässä toiveeni jouluksi: (hyvin pitkä nettiosoite)" Jos kuva ei näy, katso se täällä.

”(Vanha työkaverini oli vapaaehtoisjoulupukki, toviottavasti häntä ei haittaa, että jaan tämän!) Viisivuotias poika kiipesi hänen syliinsä, ja ystäväni kysyy, mitä poika haluaa joululahjaksi. Poika huudahtaa: ”Haluan oranssin kultakalan!”. Ystäväni vilkaisee pojan äitiä, joka näyttää peukkua, joten ystäväni hymyilee ja sanoo pojalle varmistavansa, että kala päätyy listalle. Mutta poika nojautuu huolestuneena lähemmäs ja sanoo:

Poika: Joulupukki, sinun täytyy tuoda kala vedessä, ok? Kalat tarvitsevat vettä elääkseen!

Ystäväni: (naurahtaa) Kala saapuu vedessä, lupaan!

Poika: Ja sinun täytyy ruokkia sitä! Walmart-kaupassa myydään kalanruokaa.

Ystäväni: Öh, okei. Tontut varmistavat, että--

Poika: Etkä voi jättää sitä rekeen! Se JÄÄTYY JA KUOLEE!

Ystäväni: Älä huoli, mitään pahaa ei tapahdu kalalle.

Poika: Eikä se voi jäädä muovipussiin, koska sillä ei ole ilmaa.

Ystäväni: Minulta on pyydetty usein kalaa, ja ne ovat päätyneet koteihinsa turvallisesti. Älä huoli--

Poika: Sinä et ymmärrä! Olet taikaolento! Eläimet tarvitsevat ruokaa ja vettä ja ilmaa!

Ystäväni: Ööh…

Poika: (hyppää pois joulupukin sylistä hyvin väsyneenä) ÄITI, JOULUPUKKI AIKOO TAPPAA KALANI.

”Rakas joulupukki (alias äiti ja isä), vihaan teitä ja vihaan joulua, pilasitte sen!” Jos kuva ei näy, katso se täällä.

***


1:23

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.