Mainos

Otanmäessä tapettu mies jätettiin kuolleena rikospaikalle – tekovälineenä ei käytetty asetta

1:33

Kajaanin Otanmäessä viikonloppuna tapahtuneesta taposta tihkuu tietoja. Poliisin mukaan henkirikoksen uhriksi joutunut 52-vuotias paikkakuntalainen mies tapettiin paikassa, josta hänen ruumiinsa löydettiin. Rikoksen tekovälineenä ei ollut terä- tai ampuma-ase.

Poliisin on ottanut teosta epäiltynä kiinni kaksi viime syksynä Suomeen turvapaikanhakijoina tullutta irakilaismiestä. Epäillyistä toinen on 26-vuotias ja toinen 20-vuotias. Miesten nimiä ei ole julkaistu.

Katso livelähetyksen tallenne kokonaisuudessaan:


Tapauksen tiimoilta ollaan kuultu kaikkiaan toistakymmentä henkilöä. Mukana on kahden teosta epäillyn irakilaismiehen sekä tapauksen asianosaisten lisäksi useita todistajia.

Kainuun käräjäoikeus päättää irakilaismiesten vangitsemisesta iltapäivällä. Miesten vangitsemiskäsittelyt pidetään kello 13 ja 14, todennäköisesti suljettujen ovien takana.

Sunnuntaiaamun tapahtumien kulkua, henkirikoksen motiivia tai epäiltyjen tekijöiden taustoja ei ole avattu julkisuuteen tarkemmin. Poliisi on kertonut tiedottavansa tapaukseen liittyvistä yksityiskohdista vangitsemisoikeudenkäyntien jälkeen.

 

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.