Mainos

Osa raiskausepäillyistä lajinsa tähtiä: MM-pelaajia, Kreikan liigan paras, maajoukkuekapteeni...

Törkeästä raiskauksesta epäiltyjen kuubalaisten lentopalloilijoiden joukossa on maajoukkueen kapteeni.

Kuudesta kuubalaisesta nimekkäin on vuonna 1989 syntynyt joukkueen kapteeni Rolando Cepeda Abreu. Cepeda saavutti Kuuban maajoukkueessa MM-hopeaa vuonna 2010 Italiassa. Hän oli mukana myös vuoden 2014 MM-kisoissa Puolassa.

Cepeda voitti viime kaudella 2015-16 Kreikan liigan mestaruuden thessalonikilaisessa PAOKin joukkueessa. Kauden päätteeksi hänet valittiin liigan parhaaksi pelaajaksi.

Kuudesta epäillystä myös Abraham Alfonso Gavilan (syntynyt 1995), Ricardo Norberto Calvo Manzano (1996) ja Osmany Santiago Uriarte Mestre (1995) kuuluivat Kuuban MM-miehistöön vuoden 2014 kisoissa, joissa Kuuba jakoi 11. sijan.

Dariel Albo Miranda (1992) ja Luis Toma Sosa Sierra (1995) eivät ole esiintyneet MM-kisoissa tai olympialaisissa. Koko kuusikko oli valittu Rion olympiajoukkueeseen. Toistaiseksi ei tiedetä, saako ja aikooko Kuuba pelata olympialaisissa raiskausepäilyjen takia.

Kuusikko vangittiin tänään Pirkanmaan käräjäoikeudessa törkeästä raiskauksesta epäiltynä. Epäilty teko tapahtui Tampereella hotelli Ilveksessä perjantain ja lauantain vastaisena yönä. Jo ennen lauantain Suomi–Kuuba-ottelua kiinni otettiin kolme pelaajaa (Alfonso Gavila, Galvo Manzano, Uriarte Mestre). Suomi-otteluissa pelanneista kapteeni Cepeda oli joukkueensa paras pelaaja 16 pisteellään. Hänet ja neljä muuta pelaajaa otettiin kiinni heti ottelun jälkeen. Heistä kaksi vapautettiin myöhemmin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.