Orlando Bloom avautuu erostaan: Olin tuuliajolla

Orlando Bloom kertoo päässeensä takaisin jaloilleen vaikean eron jälkeen.

Hollywood-näyttelijä Orlando Bloom on puhunut ensimmäistä kertaa haastattelussa avioeronsa jälkeisestä ajasta. Hän ja malli Miranda Kerr ilmoittivat erostaan viime vuonna.

Time-lehden haastattelussa Bloom myöntää menettäneensä hetkeksi otteen elämästään.

– Tunsin jonkin aikaa olevani tuuliajolla, mutta nyt elämäni on taas raiteillaan. Tunnen vahvasti, että olen jonkin uuden alussa, Bloom sanoo Daily Mailin mukaan.

Bloom ja Kerr ovat pysyneet eron jälkeen ystävinä kolmevuotiaan Flynn-poikansa takia. 

– Sanoin hänelle, että me tulemme olemaan toistemme elämässä aina, ja koska meillä on lapsi, että arvostamme toisiamme. Haluan, että Flynn huomaa ja ymmärtää sen, Bloom selittää.

Ympäri maailmaa elokuvia kuvannut näyttelijä on myös harkinnut vakavasti töiden vähentämistä, jotta hän ehtisi osallistua Flynnin elämään aikaisempaa enemmän.

– Olen elänyt hyvin liikkuvaa elämää, ja pitänyt siitä. Mutta nyt minulla on poikani, mikä tekee asioista vakavammin otettavia. haluan olla hänen kanssaan mahdollisimman paljon, ja vaikuttaa hänen elämäänsä.

Iso-Britannian Kentistä kotoisin oleva Bloom haluaa lapselleen brittiläisen kasvatuksen. Hän myös haluaisi, että Flynn tuntisi Englannin kodikseen ja viettäisi siellä paljon aikaa.

Lue myös:

    Uusimmat