Oprah Winfrey avautuu lapsettomuudesta: ”En olisi ollut hyvä äiti”

Legendaarinen juontaja ja keskusteluohjelman isäntä Oprah Winfrey on tyytyväinen siihen, ettei hänestä tullut äitiä.

Oprah Winfrey, 63, puhuu avoimesti lapsettomuudesta tuoreessa haastattelussa. Winfrey synnytti 14-vuotiaana pojan, joka menehtyi sairaalassa muutamaa viikkoa myöhemmin. Hänestä ei tullut äitiä toistamiseen.

– En  halunnut lapsia. En olisi ollut hyvä äiti, koska kärsivällisyyteni ei riitä, Winfrey toteaa.

Sen sijaan mediamoguli kokee olevansa äitihahmo Johannesburgissa sijaitsevan sisäoppilaitoksensa 172 tytölle. Winfrey avasi koulun vuonna 2007. 

– Kun ihmiset painostivat minua menemään naimisiin ja hankkimaan lapsia, tiesin, etten tule olemaan se ihminen, joka katuu valintaansa, sillä koen olevani äiti maailman lapsille. Rakkaudella ei ole rajoja. Sillä ei ole väliä, tuleeko lapsi kohdustasi vai löydätkö ihmisen silloin, kun tämä on 2-vuotias, 10-vuotias tai 20-vuotias, Winfrey kertoo haastattelussa. 

Winfreyn mukaan sisäoppilaitos ja siellä opiskelevat lapset ovat nousseet merkittävään rooliin hänen elämässään.

– Se on palkitsevampaa kuin olisin ikinä voinut kuvitella. Ryhdyin siihen kaikkeen auttaakseni lapsia, mutta se on tuonut elämääni valoa, jota en osaa edes kuvailla.

Winfreyn legendaarinen The Oprah Winfrey Show on Yhdysvaltain pitkäikäisin päivisin lähetetty keskusteluohjelma. Winfrey juonsi Suomessakin esitettyä ohjelmaa vuodesta 1986 vuoteen 2011 saakka. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja