Mainos

Opiskelijakilpailu Valkeakosken asuntomessuille käynnistyy

Opiskelijoille tarkoitetun kilpailun tavoitteena on löytää suunnitelmaratkaisu Valkeakosken vuoden 2009 asuntomessuille toteutettavalle ENSI-omakotitalon talotyypille. Tehtävänä on suunnitella nuoren perheen omakotitalo, joka muokkautuu perheen elämäntilanteen mukaan ja tarjoaa näin mahdollisuuden elää ensiasunnossa läpi elämän.

Vaatimuksia ovat toteuttamiskelpoisuus, viihtyisyys ja terveellisyys sekä arkkitehtuurin, asuttavuuden ja teknisten ominaisuuksien korkeatasoisuus. Voittajatalo rakennetaan Valkeakosken asuntomessuille messukohteeksi. Kilpailu on avoin kaikille Oulun yliopiston, Tampereen teknillisen yliopiston sekä Teknillisen korkeakoulun arkkitehtuurin- ja rakennusosastojen opiskelijoille.

Alkuvuodesta myös Joka Kodin Asuntomarkkinoiden katsojat saavat kertoa mielipiteensä asiantuntijaraadin keräämistä vaihtoehdoista ja vaikuttaa siihen, mikä näistä tulee kilpailun voittamaan. Lisäksi kilpailua, sen tuloksia ja tulosten pohjalta toteutettavaa pientaloa rakennusvaiheineen tullaan aikanaan seuraamaan ohjelmissamme.

Kilpailun järjestävät Finndomo Säynätsalo Oy, Osuuskunta Suomen Asuntomessut, Rakennustietosäätiö RTS, Suomen Asuntotietokeskus, Suomen Messut, Suomen Omakotiliitto ry, Valkeakosken kaupunki, Valkeakosken Osuuspankki, Oulun yliopisto, Tampereen teknillinen yliopisto ja Teknillinen korkeakoulu.

(JKA 19.10.2007)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.