Opiskelija ei halunnut valmistujaisjuhlia itselleen – osti sen sijaan 95 pizzaa vähävaraisille: "Monilla ihmisillä ei ole samoja mahdollisuuksia kuin minulla"

Miten pizzan kuljetus dronella onnistuu? 0:23
Näin pizzan kuljetus dronella onnistuu!

Teksasilaisnuori tilasi 95 pizzaa ja jakoi satoja lahjapussukoita kodittomille naisille ja lapsille. – Monilla ihmisillä ei ole samoja mahdollisuuksia kuin minulla, hän kommentoi.

Kun Leanne Carrasco valmistui koulusta, hän ei halunnut juhlia. Sen sijaan hän halusi jakaa iloa.

Teksasilaisnuori tilasi 95 pizzaa ja kokosi yllätyspusseja, jotka luovutti paikalliseen kodittomien naisten ja lasten asuntolaan, kertoo CNN.

– Monilla ihmisillä ei ole samoja mahdollisuuksia kuin minulla. Monet tarvitsevat apua. Joten annan sitä, Leanne kommentoi.

Hän on ennenkin tehnyt vapaaehtoistyötä asuntolassa. "Valmistujaisjuhlien" suunnitteleminen vei kuukauden: Leanne värväsi ystäviään keräämään hamamsharjoja ja -tahnoja, deodoranttia ja käsipyyhkeitä, jotka he jakoivat 400 lahjapussukkaan.

Asukkaat ilahtuivat

Asuntolan asukkaat olivat juhlista ilahtuneita.

– Teinit kunnioittivat näitä ihmisiä. He näkivät heidät vertaisenaan. Asukkaamme näkivät tämän vahvistuksena siitä, että ihmiset välittävät, asuntolajärjestön puhemies totesi.

Leanne sai juhlallisuuksien lopuksi aplodit, ja asukkaat jonottivat halaamaan häntä.

Lähtee nyt yliopistoon

Leanne lähtee seuraavaksi yliopistoon opiskelemaan sairaanhoitajaksi.

– Mielestäni ihmisen pitäisi aina ymmärtää olevansa onnekas sen vuoksi, mitä hänellä on. Älä ota mitään itsestäänselvyytenä, ja anna jatkossakin muille takaisin, Leanne sanoo.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat