Opettaja kosketteli reittä ja tarinoi alusvaatteista – suomalaiset paljastavat oudoimmat autokoulukokemuksensa

Pyysimme lukijoitamme jakamaan ikimuistoisia tarinoita autokoulusta ja "inssistä". Lue hauskat tarinat!

Meille jatkoille?

”Parikymppisenä moottoripyöräkorttia suorittaessani jäi mieleen opettajan eläkkeelle jäänyt isä, joka ehdotteli yhteisiä jatkoja. Taisi olla vähän kaheli.”

”Minulla oli iäkkäämpi miesopettaja, joka asensi usein kätensä reiteni päälle, kun alkoi puhua minulle. Hyi, vieläkin muistan tyypin keltaiset silmänvalkuaiset. En tiedä, oliko maksasairaus hänellä, vai maistuiko alko liikaa. Lievästi ahdistavia olivat ajotunnit nuorelle mimmille .”

”Ajo-opettajani oli mies. Parikin kertaa hän hipaisi reittäni, ja muuta sellaista.”

”Autokoulun ope laittoi istuinlämmittimen täysille. Kun hikoilin, hän sanoi, että "kylläpä tyttö käy kuumana".”

”Ajo-opettaja kertoili, minkälaisia alusvaatteita osteli vaimolleen. Hän kertoi myös olleensa saunomassa laulaja Kikan kanssa, ja kehotti minuakin pukeutumaan ajotunneille minihameeseen (en totellut). No, onneksi selvisin niistä opetuksista. Tai siis opettaja selvisi ilman mustaa silmää. Inssi taas oli lievästi sanottuna iisi-inssi. Olin perjantain viimeinen uhri ja inssi kysyi katsastuskonttorin pihalla, missä asun ja käski ajaa kotikonnuille suoraa tietä, ja ajamaan siellä parkkiruutuun ihan vaan nokka edellä, peruuttamaan pois ja ajamaan takaisin katsastuskonttorille. Ja kortti käteen. Ehkä olin niin vakuuttava, ettei tarvittu sirkustemppuja.”

”Kortin saamisen jälkeen istuin pari kertaa autokoulunopettajan kanssa oluella pubissa.”

”Eräs miesopettaja puhui koko ajotunnin hyvin vihjailevia huomautuksia ja se häiritsi keskittymistäni. Muuan naisopettaja ehkä tiesi tämän, kun hän varasi itselleen loput ajotunneistani. Se oli minulle iso helpotus.”

AAS-1 

”Kävin autokoulun aikuisena, 24-vuotiaana. Opel Astran rekisterikilvessä luki AAS-1.”

”Autokoulusta jäi hauskat muistot. Tunnelma oli leppoisa, ja opettaja laittoi usein kasetilta soimaan kappaleen "Katariinan kamarissa valvottiin".”

”Aloitin autokoulun kuorma-autolla ajaen. Inssi sujui muuten hyvin, mutta kun palasimme lähtöpaikalle, pyysi vanhempi setänen minua PAKITTAMAAN kuorma-auton kahden henkilöauton väliin. Aikani ähräsin ja sähläsin, taisinpa muutaman voimasanankin päästää, kunnes setä totesi riemukkaana ”arvasin! No mutta eiköhän tämä ollut sitten tässä.". Olin jo henkisesti valmistautunut uusimaan koko inssin, kun herra jatkoi "..eihän kukaan korttia parkkeeramista varten hanki, vaan ajamista!". Läpi meni siis!”

”Muistan selittäneeni ajon aikana monesti, kuinka kukakin ajaa väärin. Siitä yksi opettaja aina tokaisi "älä koko ajan selitä"”.

”Autokoulun opettaja paljastui kaukaiseksi sukulaisekseni!”

”Inssiajossa ajoimme hakemaan inssin puvun pesulasta ja hyväksytty suoritus tuli tehtyä. En kyl tiär et tulik kaikki muut suoritettua hyvin kun tiätty aika oli tiätty rajallinen. Mutta puhdas puku, parempi mieli!”

Lue myös:

    Uusimmat