Mainos

OP-ryhmä lopettaa Pohjola-yhteistyönsä?

Pohjolan ja Conventumin yhteenliittyminen ei sovi osuuspankkiryhmälle. Osuuspankkiryhmä ilmoittaa harkitsevansa uudelleen suhdettaan Pohjolaan ja sen pääomistajaan Ilmariseen.

Todennäköisesti osuuspankkilaiset sanoutuvat irti yhteistyöstä Pohjolan ja Ilmarisen kanssa. Conventum-kaupan myötä Pohjolan ja Op-ryhmän välille syntyy kilpailutilanne.

Osuuspankkiryhmä, Ilmarinen, Pohjola ja Suomi-yhtiö tiedottivat huhtikuussa, että niiden suunnitelma yhteisestä henkivakuutusyhtiöstä on peruuntunut. Osuuspankkiryhmä, Ilmarinen ja Pohjola totesivat kuitenkin tuolloin jatkavansa yhteistyön kehittämistä pankkitoimintojen sekä vahinko- ja työeläkevakuutusten osalta.

Toukokuussa Pohjolan pääomistajat ilmaisivat haluavansa Pohjolan kehittävän määrätietoisesti liiketoimintaansa vahinkovakuutusyhtiönä. Samassa yhteydessä kerrottiin lisäksi mm. Op-ryhmän ja Pohjolan sekä Op-ryhmän ja Ilmarisen välisen yhteistyön tehostamisesta ja laajentamisesta tuotteiden markkinoinnissa ja myynnissä.

Pohjolan hallituksen tekemän Conventumin ostopäätöksen johdosta yhtiön hallituksen varapuheenjohtaja, OKOn toimitusjohtaja Mikael Silvennoinen on pyytänyt eroa yhtiön hallituksen jäsenyydestä tästä päivästä lukien.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.