"Onnittelut myös Kimille" – Ferrarin isolla pomolla painavaa sanottavaa

Ferrarin puheenjohtaja Sergio Marchionne oli vakuuttunut F1-tiiminsä vauhdista eikä edes Kimi Räikkösen putoaminen palkintopallilta haitannut tunnelmaa.

Sebastian Vettel ajoi Ferrarille kauden toisen voiton nousemalla Mercedes-kuskien Valtteri Bottaksen ja Lewis Hamiltonin ohi Bahrainin GP:ssä. Kimi Räikköstä pidettiin jälleen aivan liian kauan radalla kuluneilla renkailla, minkä seurauksena Räikkönen ei pystynyt haastamaan Bottasta kolmossijasta.

– On taas tietysti valtavan mieluisaa olla takaisin ylimmällä korokkeella Sebin kanssa. Vielä tärkeämpää on kuitenkin se, että olemme nyt täysin vakuuttuneita siitä, että Melbournen voittomme ei ollut yksittäinen onnistuminen ja että olemme loppuun asti MM-sarjan eturintamassa, Marchionne kommentoi kisaa ESPN:n mukaan.

– Meillä on viimein kilpailukykyinen auto, johon voi luottaa ja on tärkeää huomata se vauhti, jolla olemme tehneet tarvittavat kehitysaskeleet jokaisen kisan vaatimuksiin.

Lewis Hamilton olisi kuitenkin ilman viiden sekunnin aikarangaistustaan voinut haastaa Vettelin kisavoitosta, joten lopputulos olisi saattanut olla vieläkin tasaisempi.

– Kaikki tämä on hedelmää loistavasta työstä radalla ja Maranellossa, joten kehuni eivät koske vain Sebiä, vaan myös koko tiimiä.

– Onnittelut myös Kimille hyvästä kisasta. Tuon sanottuani täytyy todeta, että olemme hyvin tietoisia siitä, että meillä on pitkä matka edessämme. Jos haluamme saavuttaa kaikkein tärkeimmän maaliviivan, emme voi höllätä sitoutumisestamme ja keskittymisestämme sekunniksikaan, Marchionne jatkoi.

Lue myös:

    Uusimmat