Onnea Keke! MTV Uutisten Keijo Leppänen täyttää pyöreitä vuosia – näin rakastettu uutisankkuri yllätettiin suorassa lähetyksessä

Pyöreitä täyttänyt uutisankkuri Keijo Leppänen yllätettiin suorassa lähetyksessä 11:25
Katso tästä, miten Keijo Leppänen yllätettiin toimituksessa. Videolta näet myös haastattelun kokonaisuudessaan.

MTV Uutisten pitkäaikainen ja rakastettu uutisankkuri Keijo Leppänen täyttääkuusikymmentä vuotta. Uutistoimituksessa intouduttiin haastattelemaan pitkän uran tehnyttä Leppästä MTV Uutiset Liven suorassa lähetyksessä.

– Ihan naurahdin kohdassa "rakastettu", torstaina 12.3. juhliaan viettävä Leppänen kommentoi hymyillen ankkuri Tia Palménin sanavalintaa MTV Uutiset Liven lähetyksessä.

– Kypsä olo on nyt. En tarkoita tylsistymistä, mutta aika pitkäänhän tässä on veivattu – neljäkymmentä vuotta. Tuntuu myös freesiltä ja en tiedä, huomaavatko katsojat sitä, mutta aika poikamainen olo on myös. Ei taida tässä elämässä sellainen virallinen vaihe ehtiä tullakaan, Leppänen kuvailee tuntemuksiaan. 

Vanha konkari yllätettiin studiossa

Leppänen ei tiennyt, että joukko kollegoja seurasi silmä kovana hänen haastatteluaan MTV Uutiset Liven lähetyksessä. Samaan aikaan toimituksessa järjestäydyttiin asemiin – valmiina säntäämään studioon laulamaan onnittelulaulua. 

Kun haastattelu päättyi, kollegat ryntäsivät studioon kakun kera.

– Tämä on työ, jossa pitää pystyä reagoimaan yllättäviin tilanteisiin ja tässä se nyt nähtiin taas, Leppänen naurahtaa toimittaja Mika Tommolalle.

– Työssäni ovat parasta kollegat, hän jatkaa.

"Työuraa jäljellä kymmenen prosenttia"

Tommola kysyy, mikä vielä voi muuttua Leppäsen elämässä, kun mies täyttää kuusikymmentä.

– Mikään ei varmaan isosti muutu. Laskennallisesti työuraa on vielä jäljellä kymmenen prosenttia. Kyllä tässä vielä jonkinlainen loppunousu pitää saada aikaiseksi, Leppänen naurahtaa.

Naurunremahdus kaikuu myös studioon saapuneiden kollegojen suusta.
Sitten Leppäseltä kysytään,  miten hän aikoo juhlistaa pyöreitä vuosiaan.

– Kun täytin viisikymmentä, juhlat olivat niin pienet, että perhekään ei niihin osallistunut. Näistä juhlista tulee varmaan isommat, Leppänen vihjaisee.

Lue myös:

    Uusimmat