Onko tennispallo keltainen vai vihreä? Kysymyksestä ilmiriita – kumpaa mieltä itse olet?

Onko tennispallo keltainen vai vihreä? Jopa tennistähti Roger Federer otti osaa keskusteluun!

Twitterissä esitetty kysymys on saanut tuhannet ihmiset ääneen. Kysymys on yksinkertainen, mutta jakaa mielipiteet: onko tennispallo väriltään keltainen vai vihreä?

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

52 prosenttia vastanneista piti palloja vihreinä

Aiheesta tehtyyn kyselyyn otsikolla "olkaa kilttejä, auttakaa ratkaisemaan avioriita" tuli helmikuussa 2018 kymmeniä tuhansia vastauksia. Kyselyssä 52 prosenttia vastanneista piti palloja vihreinä 42 prosenttia keltaisina.

Tulos ei ratkaissut riitaa. Itse asiassa sen jälkeen spekulointi on vain kiihtynyt.

– Olin tyrmistynyt. Olin siirtynyt sekunneissa kovasta itsevarmuudesta epäilemään mielenterveyttäni, kyselyyn vastannut The Atlantic -lehden toimittaja kuvailee hämmennystään.

– Kun äänestin Twitter-kyselyssä käyttäen apuna vain muistojani tennispalloista, tennispallot olivat keltaisia. Nyt ne ovat vihreitä. En ollut enää varma. En ollut enää varma mistään.

Jopa tennistähti Roger Federer kertoi mielipiteensä!

Jopa tennistähti Roger Federer on ottanut osaa väittelyyn, kertoo Daily Mail. Mies on kuvattu kertomassa videolle, että pallo on keltainen.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Twitter-käyttäjistä moni tosin on eri mieltä. Osa huomauttaa, että Twitterissä tennispalloa kuvaava emoji-merkki on sekin vihreä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Tennispalloja myyvä yritys listaa väriksi keltaisen

Vihreän ja keltaisen lisäksi muita ehdotettuja värejä ovat esimerkiksi limenvihreä ja vihertävä keltainen.

Amazon-verkkokaupassa suosittuja, Wilsonin valmistamia tennispalloja myyvä yritys listaa pallojen väriksi keltaisen; Head Team -merkkisten pallojen väriksi listataan myös keltainen.

Mitä mieltä olet?


Lue myös:

    Uusimmat