Onko tässä USA:n pahin sarjamurhaaja? Samuel Little väittää tappaneensa yli 90 ihmistä

Yli 90 murhasta epäilty mies tunnusti Rosie Hillin surman 1:01

Yhdysvalloissa sarjamurhaaja Samuel Little, joka väittää tappaneensa yli 90 ihmistä kolmen viime vuosikymmenen aikana, tunnusti floridalaisen Rosie Hillin surman vuodelta 1982.

Samuel Little on tuomittu kolmen naisen murhasta Kaliforniassa ja hän odottaa oikeudenkäyntiä murhasta Teksasissa. Hän väittää tappaneensa yli 90 ihmistä kolmen vuosikymmenen aikana ja on viime aikoina tunnustanut erityisesti yhden niistä: floridalaisen Rosie Hillin kuristamisen. 20-vuotiaan Rosien ruumis löydettiin Floridasta metsiköstä vuonna 1982.

– Little kertoi tapauksesta sellaisia yksityiskohtia, joita vain tappaja pystyy tietämään, sheriffin tiedottaja Lauren Lettelier kertoo.

 Viranomaiset ovat nyt vakuuttuneita, että Little on Hillin tappaja.

– Little kertoi poliisille, että hän tappoi Hillin, koska Jumala laittoi hänet maan päälle tekemään sen, Lettelier kertoo.

Little pystyi kertomaan yksityiskohtaisia maamerkkejä tapaukseen liittyen. Jotkut yksityiskohdat olivat hämäriä, mutta pääkohdat Little pystyi luettelemaan kuin tapaus olisi sattunut eilen, kertoo sheriffin tiedottaja.

– Uskomme tähän tunnustukseen. Meillä olisi kyllä tarpeeksi materiaalia menestyksekkääseen syytteeseen, sanoo Lettelier.

Siitä huolimatta Floridan syyttäjät, piirikunnan sheriffi ja Hillin perhe ovat yhtä mieltä siitä, että on hyödytöntä ajaa syytettä, koska 78-vuotias Little on joka tapauksessa lukkojen takana loppuelämänsä.

– Ainakin meillä on nyt ratkaisu Rosie Hillin murhaan. Meidän ei tarvitse ihmetellä kuka sen teki ja miksi, kertoo Lettelier.

Uhrin äiti, Minnie Hill, sanoo olevansa tyytyväinen tekijän tunnustukseen ja syyttäjien päätökseen olla syyttämättä jo valmiiksi telkien takana istuvaa Samuel Littleä.

Lue myös:

    Uusimmat