Lähes 40 vuotta vanha murhamysteeri selvisi Yhdysvalloissa – nuoren naisen tappoi tämä mies, jolla on enemmän uhreja kuin Ted Bundylla

Lähes 40 vuotta vanha murhamysteeri selvisi Yhdysvalloissa 1:24
Videolla sarjamurhaaja Samuel Little puhuu murhaamastaan naisesta. Katso hyytävä haastattelu!

Yhdysvaltojen Georgian osavaltion poliisi on ratkaissut lähes 40 vuotta vanhan murhamysteerin.

Sarjamurhaaja Samuel Little tappoi Patricia Parker -nimisen naisen vuonna 1981. Poliisi selvitti asian havainnekuvien ja DNA-testien avulla. Lopulliset tulokset julkaistiin viime perjantaina.

Patricia Parker nähtiin viimeksi yökerhossa Tennesseen osavaltiossa Chattanagoossa. Siellä hän tapasi Samuel Littlen.

Parkerin jäänteet löydettiin Georgian osavaltiosta valtatien I-24 vierestä.

Pojan DNA ratkaisi

Samuel Little tunnusti murhan jo vuonna 2018. Tuolloin Little ei kuitenkaan tiennyt murhaamansa naisen nimeä.

Tunnustuksen jälkeen rikostutkijat teettivät Parkerin kasvoista havainnekuvan. Havainnekuvan julkaisun jälkeen Parkerin perhe otti yhteyttä virkavaltaan.

Poliisi selvitti DNA-testien avulla, että Georgian osavaltiosta vuonna 1981 löydetyn naisen jäänteet kuuluivat Patricia Parkerille. DNA:n tunnistamiseen saatiin apua Parkerin pojalta.

Parkerin kuristanut Samuel Little on yksi Yhdysvaltojen pahamaineisimmista sarjamurhaajista. Hän on tunnustanut kuristaneensa yli 90 naista vuosina 1970–2005. Se on enemmän kuin esimerkiksi pahamaineisella sarjamurhaajalla Ted Bundylla, joka tunnusti ainakin 30 murhaa.

Little kärsii tällä hetkellä kolminkertaista elinkautista tuomiota Kaliforniassa. Hän saattaa saada lisärangaistuksia Patricia Parkerin murhasta, mikäli syyttäjä vie tapauksen oikeuskäsittelyyn.

Lähteet: CNN, 3WCRBTV.

Korjaus 12.10.2020 kello 14.55: Little kärsii elinkautista, ei ehdonalaista tuomiota.

Lue myös:

    Uusimmat