Onko tässä kaikkien aikojen nerokkain brexit-video? Klonkun näyttelijä paljastaa Theresa Mayn alter egon: "Kysymme kansalta… Ei! Typerät juonittelevat jääjät"

Tältä näyttää Theresa May Klonkku-hahmona – Näyttelijältä viiltävä Brexit-sketsi 2:47

Britannian EU-erosta on kohutaan parhaillaan paljon, kun maan pääministerin Theresa Mayn neuvottelema sopimus on nostanut suurta vastustusta. Tämä takkuinen tilanne on saanut useat koomikot liikkeelle esittämään oman näkemyksensä Britannian tapahtumista.

Taru Sormusten Herrasta -elokuvista tuttu Klonkun näyttelijä Andy Serkis keksi nerokkaasti esitellä videollaan Theresa Mayn kaksi persoonaa Klonkulle tyypilliseen tapaan. 

Videolla Klonkun kaksi erillistä persoonaa keskustelevat brexit-sopimuksesta ja mahdollisesta kansanäänestyksestä. Taru Sormusten Herrasta -tyylisesti Klonkun ensimmäinen persoona yrittää olla ymmärtäväinen, kun taas Klonkun toinen persoona tyrmää itsekkäästi ensimmäisen persoonan kaikki ehdotukset.

"Pääministeri. Halusitte kopion erosopimuksestanne", alkoi internetissä suurta suosiota saanut video.

Klonkun näyttelijä Serkis on pukeutunut pääministeri Mayksi. Hän hengittää raskaasti ja mörisee Klonkun lailla brexit-sopimusta tuijottaen.

"Oi, aarre. Meidän sopimuksemme. Tämä se on. Kyllä, kyllä!" Klonkku aloitti.

"Otamme sen takaisin ja ohjaamme rahaa, rajoja, lakeja, sinisiä passeja", Klonkun itsekäs persoona luettelee ja nauraa.

"Ei, se satuttaa ihmisiä. Tekee heistä köyhiä", vastustelee ymmärtäväinen persoona.

"Mutta minä löysin sen, minä neuvottelin sen. Me haluamme sen. Meidän täytyy tehdä se",

May yritti todellisuudessakin kaikkensa saadakseen sopimuksensa läpi. Hän on kuitenkin viimeinkin myöntänyt, että sopimus ei tule pääsemään nykymuodossaan läpi vastustuksen vuoksi. 

"Ei typerät juonittelevat jääjät, [viittaa britteihin, jotka haluavat jäädä EU:n jäseniksi] he pilaavat sen!"

"Ei, vaan kysymme ihmisiltä, haluavatko he…"

"Ei! Tämä on ainoa sopimus! Mehukas ja makea. Me haluamme sen, me tarvitsemme sitä. Me aiomme saada sen!", jatkaa Mayn toinen persoona.

"Mutta he kertoivat meille, aarteeni, heillä oli sopimus. Kaikki heistä vihaavat sitä. He haluavat… kansanäänestyksen."

"Kansanäänestyksen!! AARGGG!! He varastavat meiltä!!"

"Ei sinulla ole ystäviä!!", Mayn toinen persoona vain jatkaa. Lienekö koomikko viittaa ystävien puutteella siihen, että nyt tapetilla oleva brexit-sopimus on saanut usean ministerin lähtemään hallituksesta. 

"Tässä on sopimus *ottaa sopimuksen käteensä*, se on minun. Minun Brexitini..."

Lue myös:

    Uusimmat