Onko tässä Berliinin tyylikkäin mies? Iäkäs hipsteriherra hurmaa maailmalla

Saksalainen katutyyliblogi Schickaa.com julkisti kuvan Gunther Krabbenhöftista, joka todistaa, ettei tyylikkyyden tarvitse kadota iän myötä.

Kuvat Günther Krabbenhöftista alkoivat levitä internetissä, kun hänen väitettiin olevan 104-vuotias.

Krabbenhöftin tyylikkyys on herättänyt paljon positiivista huomiota. Sosiaalisessa mediassa levinneiden kuvien kommenteissa ihmiset ovat todenneet herran olevan tyylikkäämpi kuin suurin osa kuin heidän tuntemistaan miehistä – ja omaavan uskomattoman itsevarmuuden.

Krabbenhöftiä on myös tituleerattu Berliinin tyylikkäimmäksi hipsteriksi. Hipsteri-termillä viitataan yleensä nuoriin aikuisiin, jotka suosivat pukeutumisessaan uusia, vielä valtavirtaan kuulumattomia trendejä.

Huhu Krabbenhöftin iästä lähti leviämään Facebookissa. Kuvat ottaneen valokuvaajan mukaan Krabbenhöftin todellinen ikä ei ole tiedossa, mutta yli satavuotias hän ei sentään ole. Tästä huolimatta Krabbenhöftin ikäisekseen skarppi tyylitaju herättää huomiota.

Schickaan mukaan Krabbenhöft itse kuvailee tyyliään tavalliseksi.

- Pukeudun aina näin, menen sitten töihin tai kuntosalille. Haluan iloita siitä, miltä näytän. Pukeutuminen kuvastaa aina myös sisäistä minääni.

Lue myös:

    Uusimmat