Onko tämä video kuvattu Venäjällä vai Klaukkalassa? Täysin järjetön hinaussuoritus päättyi törmäykseen

0:12

Nurmijärven Klaukkalassa todistettiin eilen sunnuntaina varsin eriskummallista näkyä. Tällaisiin suorituksiin törmää rehellisesti sanottuna lähinnä itänaapuristamme peräisin olevilla kojelautakameroiden videoilla.

Nurmijärveläinen Tomi Laaksonen ei ollut uskoa silmiään kohdatessaan oheisen näyn Klaukkalassa sunnuntaina iltakuuden aikoihin.

Katso video artikkelin yläpuolelta.

Laaksonen havaitsi edellään hyvin epävarman oloisen hinaussuorituksen. Hinattavassa autossa ei ollut kuljettajaa, ja sen eturenkaat olivat huterasti kaupan juomakärryjen päällä.

Laaksonen ei osaa sanoa, mistä autot olivat lähteneet liikkeelle.

– Käännyin heidän peräänsä, ja siinä pari vastaantulevaa autoa väisteli jo reilusti pientareelle, hän kertoo.

0:12

Pakettiauto yritti pysäyttää

Laaksosen mukaan erikoisen yhdistelmän edellä ajaneen pakettiauton kuljettaja yritti keskeyttää etenemisen ensin torvea soittamalla, mutta sitten myös järeämmin keinoin.

– Hän laittoi auton jo poikittain tielle, mutta ilmeisesti poistui paikalta nähtyään, että matkanteko loppui tuohon, Laaksonen sanoo ja pitää pakettiauton kuljettajan toimintaa mallikkaana.

Laaksonenkaan ei jäänyt tapahtumapaikalle sen pidemmäksi aikaa, mutta hän huomasi, kuinka hinausauton kuljettaja nousi autosta ja käveli tuhoutuneen postilaatikon luokse. Pihasta tuli paikalle henkilö, jonka Laaksonen epäili olevan postilaatikon omistaja.

– Onneksi matka päättyi tuohon, eikä muita vahinkoja ilmeisesti tullut, Laaksonen sanoo.

Kuvasitko kiinnostavan liikennevideon? Lähetä se osoitteeseen autot@mtv.fi!

1:15

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja