Onko tämä edes laillista? Pantera, Metallica ja Slayer – Äiti nimesi lapsensa suurten metallibändien mukaan

Uusiseelantilainen äiti onnistui saamaan läpi ideansa ja nimeämään virallisesti kolme lastansa tunnettujen metalliyhtyeiden mukaan Panteraksi, Metallicaksi ja Slayeriksi, kertoo NZ Herald.

Toimittaja David Farrier kertoo nähneensä kunkin lapsen syntymätodistuksen.

Farrier varmisti väestörekisteristä, saako lapsia todella nimetä bändien tai niiden albumien nimien mukaan. 

– Rajoituksia nimeämisessä ei ole, kunhan sanoja ei yleisesti nähdä loukkaavina ja kunhan ne eivät tarkoita virka-astetta tai titteliä, Farrier kertoo saaneensa vastaukseksi.

Esimerkiksi viime vuonna Uudessa-Seelannissa lähes neljännes hylätyistä vauvannimistä sisälsi sanan Royal, kuninkaallinen. 

Ikuinen pääsy keikoille?

Äidin innostus metallimusiikkiin on niin suurta, että bändien kunnioittaminen pelkästään etunimillä ei riittänyt. Metallican toinen nimi on And justice for all, Metallican vuonna 1988 julkaistun albumin mukaisesti.

Farrier kertoo ottaneensa yhteyttä kunnianosoituksen saaneisiin yhtyeisiin ja ehdottaa, että lasten tulisi saada lippuja bändien keikoille loppuelämiensä ajan. 

Farrier jakoi tarinan Twitter-sivullaan ja julkaisi myös kuvan ylpeästä metalli-äidistä, joka kertoi Farrierille, ettei ole "helppo kasvattaa kolmea raskainta bändiä".

Lue myös:

    Uusimmat