Onko syntynyt uusi Waterloo tai Mamma Mia? Brittimedia: Legendaarinen ruotsalaisyhtye Abba julkaisee levyllisen uutta musiikkia

4:12
Arkistovideo: Abba-museo avattiin Tukholmassa.

Brittimedia Daily Express uutisoi, että ruotsalaisyhtye Abbalta ilmestyy uusi albumi.

Daily Expressin lähteen mukaan legendaarisen Abban uuden albumin kappaleista viisi on jo saatu valmiiksi. Benny Andersson on kirjoittanut kahdeksan kokonaan uutta kappaletta tähän mennessä, lähde kertoo.

Yhtyeen naisjäsenet Agnetha Fältskog ja Anni-Frid Lyngstad ovat Daily Expressin vastikään saaneet lauluosuutensa taltioitua noihin viiteen kappaleeseen.

Yhtyeen miehet, Andersson ja Björn Ulvaeus, ovat antaneet nihkeästi julkisia lausuntoja uudesta materiaalista.

– Benny on hieman vauhko sen suhteen, että hän ei halua pilata suuren yleisön makua Abban aiempien aikaansaannosten suhteen. Mutta hänellä ei ole syytä huoleen, uudet kappaleet ovat loistavia, Daily Expressin lähde sanoo.

Anderssonin, Ulvaeuksen, Fältskogin ja Lyngstadin muodostama Abba nousi menestykseen vuonna 1974, jolloin yhtye voitti euroviisut isoksi hitiksi nousseella Waterloolla.

Abba jäi tauolle vuonna 1982 eli 37 vuotta sitten. Benny Andersson on nykyään 72-vuotias. Björn Ulvaeus täytti keväällä 74 ja Agnetha Fältskög 69 vuotta. Anni-Frid Lyngstad on 73-vuotias.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja