Onko parisuhteessasi iso ikäero? Kerro ja voita!

Onko kumppanisi sinua huomattavasti nuorempi tai vanhempi? Kerro kokemuksistasi nimettömänä.

Sykkiikö sydämesi komealle nuorukaiselle vai rakastuitko kenties itseäsi vanhempaan herrasmieheen? Veikö upea puumanainen sinulta jalat alta, vai saiko nuori neitonen sinut pyörryksiin?

Kohtasitteko yhteisten tuttujen kautta, vai lähettelittekö viestejä treffipalstan kautta? Puuttuiko kohtalo peliin, kun katseenne kohtasivat kaupan jonossa?

Oliko se rakkautta ensi silmäyksellä, vai piirititkö kumppaniasi pidemmän aikaa? Oletteko vastarakastuneita, vai oletteko pitäneet yhtä jo vuosia? Onko alkuhuuma jo haihtunut, ja suhde edennyt syväksi rakkaudeksi?

Onko ikäeronne herättänyt ihmetystä vai ihastusta? Oletteko joutuneet selittelemään tai peräti peittelemään suhdettanne?

Entä huolettaako suuri ikäero koskaan? Onko ikäeronne aiheuttanut ristiriitoja välillänne vai onko se vain lujittanut suhdettanne?

Vastaajien kesken arvotaan Katja Juholan, Tanja Konttisen ja Pia Parkkosen Miksi naiset aina rakastuvat renttuihin, kirja Juliet Jonesin sydän -bändistä ja sen faneista. Kysely on päättynyt.

Vastauksia voidaan julkaista nimettöminä tai nimimerkillä Studio55.fi-nettisivuilla. Yhteystietoja kysytään vain toimittajan mahdollista yhteydenottoa varten.

säännöt

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja