Onko normaalia, että mies lähettelee härskejä kuvia? Miehet vastaavat

Onko härskien kuvien lähetteleminen normaalia? MTV Lifestyle selvitti tätä viime viikolla ja esitti kysymyksen naisille. Tällä viikolla myös miehet pääsevät kommentoimaan asiaa.

”Olen viestitellyt erään miehen kanssa pari viikkoa. Emme edes ole tavanneet vielä. Yhtäkkiä – täysin varoittamatta! – sain häneltä kuvan hänen peniksestään. Kuva tuli niin yllätyksenä, että järkytyin kyllä hieman, vaikken olekaan mikään siveyden sipuli. Onko peniskuvien lähettely ihan normaalia?”, nimimerkki WTF kysyy tällä viikolla.

Näin miesraati vastasi:

"Riippuu peniksen koosta."
– Mies, 36, naimisissa

"Jos olette vasta viestittelyasteella, ettekä ole edes tavanneet, niin ei kyllä ole normaalia lähetellä peniskuvia. Itse en tuollaista tyyppiä haluaisi edes tavata. Peniskuvat ymmärtäisi sitten, jos jo ihan oikeasti seukkaa ja tuntee toista ihmistä hieman. Varsinkin vähänkin pidemmässä suhteessa voi olla hauskaakin yllättää puoliso intiimeillä kuvilla."
– Mies, 36, naimisissa

"Dear WTF,
mies luultavasti oli kömpinyt aamuyöllä taksista kotiinsa, huomannut vessassa käydessään että kah, onpa siinä komea vekotin ja ajatellut, että sinäkin haluaisit nähdä sen. Nyt häntä hävettää. Anna armoa ja vaihda puheenaihetta. Jos viesti tuli muulloin kuin aamuyöstä, on mies joko alkoholisti tai perverssi, mieti uudestaan haluatko jatkaa juttua tämmöisen kanssa."
– Mies, 31, parisuhteessa

”No eihän toi nyt ihan normaalilta kuulosta. Oli se viestittely vaikka millä tasolla niin nuo peniskuvat on aina vähän outoja.”
– Mies, 41, sinkku

"Meistä miehistä on vaan niin mukavaa esitellä peenistä uusille mahdollisille seksikumppaneille, nykyajan laitteilla sen pystyy tekemään niin helposti. Jos viestittely on ollut sen suuntaista – olihan se odotettavissa. Toisen normaali on toisen vähemmän normaali."
– Mies, 45, naimisissa

”Riippuu siitä, minkä määrittelee normaaliksi. Jos hakusessa on mies elämänkumppaniksi tai jotain siihen suuntaan, niin ei se ole normaalia tuossa vaiheessa. Olettaisin, että kun tulee aika ottaa tavarat esille, niin se tapahtuisi jossain intiimimmässä paikassa kuin puhelimella tai tietokoneen ruudulla. Mutta voit olla ainakin varma, että hän on esitellyt peniksensä muillekin naisille. On kuulemma hyvä laittaa matoa koukkuun ja katsoa, tuleeko saalista. Jos taas hakusessa on kumppani seksiin, niin sitten se on aivan normaalia.”
– Mies, 33, sinkku

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja