Onko Keanu Reeves todella yksi maailman mukavimmista ihmisistä? Hollywood-tähteä kehutaan kilpaa somessa: "Se oli aika helvetin siistiä"

Keanu Reevesiä on kuvailtu yhdeksi Hollywoodin mukavimmista näyttelijöistä, eikä suotta.

Näyttelijä Keanu Reevesin on kerrottu olevan mies, joka todella pitää jalkansa maassa. Muun muassa elokuvista The MatrixJohn Wick sekä Myrskynratsastajat tunnettua 54-vuotiasta Reevesiä on kuvattu useiden lähteiden mukaan "Hollywoodin mukavimmaksi mieheksi". 

Internetissä useat ihmiset ovat jakaneet omia kokemuksiaan Reevesin tapaamisesta, jotka ovat toinen toistaan hellyttävämpiä. Tavisten jakamien tarinoiden mukaan vaikuttaisi erittäin vahvasti siltä, että Reeves on todella mies, joka käy mielellään retkeilemässä itsekseen ja esimerkiksi antaa tuntemattomalle autokyydin 80 kilometrin päähän hyvää hyvyyttään. 

Kun Reeves tapaa fanejaan, hän haluaa usein myös keskustella heidän kanssaan pelkän kuvissa poseeraamisen sijaan. 

Keräsimme kokoon Reevesin hellyttävimmät hetket!

Ajoi tuntemattoman ihmisen kotiin poiketen 80 kilometriä omalta reitiltään

Internetistä löytyy tarina, jossa eräs henkilö kertoo Reevesin auttaneen kerran epäitsekkäästi hänen ystäväänsä. Nainen oli jumissa keskellä moottoritietä Los Angelesin ulkopuolella hänen autonsa hajottua. Tuohon aikaan kännykät eivät olleet vielä yleisiä, eikä naisellakaan sellaista ollut, joten hän ei voinut mitenkään hälyttää apua. 

Kuinka ollakkaan, eräs musta Porsche pysähtyi naisen luokse ja ratin takana oli Keanu Reeves. Näyttelijä yritti ensin saada naisen autoa käynnistymään, siinä kuitenkaan onnistumatta. Tämän jälkeen hän soitti naiselle hinauspalvelun, joka tuli noutamaan hänen autonsa. 

Reeves tarjosi naiselle kyytiä kotiin, jonka tämä hyväksyi. Mies ajoi noin 80 kilometriä ohi oman reittinsä viedäkseen naisen kotiin. Nainen kertoi myöhemmin toivoneensa, että Reeves olisi yrittänyt iskeä hänet, mutta näyttelijä oli ollut kaiken kaikkiaan todellinen herrasmies. 

Reeves ajoi naisen kotiinsa ja antoi tälle puhelinnumeronsa kertoen, että hän voisi soittaa mikäli tarvitsisi vielä lisää apua. 

Kyyhötti tuolillaan teatterissa, jotta miehen takana olevat näkisivät paremmin

Toinen somekansalainen on kertonut tarinan siitä, kun hän ystävineen meni katsomaan koomikko Eddie Izzardin show'ta Los Angelesissa. Joukko oli seisonut jonossa teatterin ulkopuolella ja huomannut ohitseen kävelevän miehen, joka näytti aivan Keanu Reevesiltä. 

Mies kävellyt lopunmyyntiin, hakenut lippunsa ja kävellyt jonon perälle odottamaan muiden kanssa. 

– Olin melko pökerryksissä, koska Keanu Reevesin ei tarvitsisi kyllä jonottaa missään Los Angelesissa, jos hän ei haluaisi, mutta hän seisoi siellä ulkona kanssamme puolen tunnin ajan. 

Tarinankertojan mukaan Reeves istui melko lähellä hänen kaveriporukkaansa käytävän päässä naisen kanssa, joka oletettavasti oli hänen treffikumppaninsa. Reeves on melko pitkä mies ja hän huomasi takanaan istuvan naisen, joka sen sijaan oli melko lyhyt. 

– Hän kysyi näkeekö nainen hänen takaansa. Hän ei nähnyt, joten Reeves valui alemmas paikallaan kysyen "Entä nyt?". Hän teki näin niin pitkään, että hän valui melkein pois paikaltaan. Lopulta hän päätyi vaihtamaan paikkoja seuralaisensa kanssa, jotta hänen takanaan ollut nainen näkisi paremmin. 

– Meidän kaikkien mielestä se oli aika helvetin siistiä. 

Lähestyi itse ujoa fania

Ammattipainija Kenny Omega tapasi Reevesin kerran lentokentällä. Omega kertoo, että hän piti erittäin paljon näyttelijän töistä, mutta hän ei halunnut häiritä tähteä kertoakseen sen. 

Reeves kuitenkin huomasi, että Omega katseli hänen suuntaansa ja lähestyi miestä itse keskustellakseen tämän kanssa. 

Omega pääsi kertomaan Reevesille kuinka paljon hän arvostaa tämän töitä, mutta tämän lisäksi Reeves kysyi mieheltä jopa, että haluaisiko hän ottaa yhteiskuvan. Omega tietenkin halusi, ja hän olisi ollut liian ujo kysyäkseen sitä. Reevesin oma-aloitteisuuden ansiosta hän kuitenkin sai kuvansa. 

Pahoitteli ettei voinut tarjota kyytiä

Vuonna 1993 Reeves sai pihalleen odottamattomia vieraita, mutta sekään ei miestä haitannut. Eräs muistelija kertoi kerran eräässä Redditin tapahtumassa päätyneensä vahingossa Reevesin pihalle käytyään laittomasti katsomassa Hollywood-kylttiä. 

– Metallica raikasi kaiuttimistasi kun olit korjailemassa Norton-moottoripyörääsi. Kysyin sinulta nopeinta tapaa saada taksi ja osoitit aitaasi kohden. Minä ja ystävämme olimme hieman pöllämystyneitä ja vain seisoimme siinä, kommentoija kertoo. 

Henkilö sai jopa Reevesiltä vastauksen tarinaansa. 

– Olen pahoillani etten voinut antaa teille kyytiä! Reeves kommentoi tapahtunutta. 

Lähde: Ranker

Lue myös:

    Uusimmat