Onko Jäämiehellä ikäkriisi? 40 vuotta täyttävä Kimi Räikkönen teki salamannopean katoamisen ja kieltäytyi synttärihaastatteluista

Tällä viikolla 40 vuotta täyttävä Kimi Räikkönen oli kaukana paikalta, kun C Moren F1-toimittaja Mervi Kallio yritti jututtaa häntä pyöreiden täyttämiseen liittyvistä suunnitelmista Japanin GP:n jälkeen.

Räikkösellä on syntymäpäivä ensi torstaina, joten Suzukassa ajettu kisa jäi hänen viimeisekseen alle 40-vuotiaana kuskina. Ikä on numero – näin Kimikin varmasti näkee – mutta ainakaan Räikköstä ei huvittanut viikonloppuna puhua edessä olevasta merkkipaalusta pätkän vertaa.

Tämän saivat todeta myös C Moren Mervi Kallio ja Turun Sanomien pitkäaikainen F1-toimittaja Heikki Kulta. Kallio yritti kysyä Räikkösen syntymäpäiväsuunnitelmista viimeiseksi kisan jälkeisessä haastattelussa, mutta Alfa Romeo -kuski oli valmiiksi poikittain lähdössä pois paikalta.

– Hei, sulla on syntymäpäivät torstaina…

Tässä vaiheessa Kimi oli kuitenkin jo kaukana. Suomalaiskuski oli kuitenkin kuullut kysymyksen aloituksen ja nosti peukun ilmaan poistuessaan paikalta.

– Kuultiin, että esimerkiksi Heikki Kullalle hän ei halunnut antaa syntymäpäivä haastattelua eli ehkä tämä ikä onkin joku juttu Jäämiehelle. No, mene ja tiedä, Kallio vitsaili Japanin kisan jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat