OnePlus esitteli Bullets Wireless -kuulokkeet – myyntiin 69 eurolla

OnePlus on julkistanut uuden OnePlus 6 -älypuhelimensa rinnalla myös uudet langattomat Bullets Wireless -kuulokkeet.

Bullets Wireless -kuulokkeet tulevat myyntiin 69 euron hintaan ja ovat saatavilla kesäkuun lopussa OnePlussan omasta verkkokaupasta.

Bullets Wireless -kuulokkeet on valmistettu jauhetusta alumiinista. Kuulokkeet kiinnittyvät magneettisesti yhteen, mikä estää haaroittumisen. OnePlus 5, OnePlus 5T tai OnePlus 6 -puhelimen kanssa käytettyinä ne keskeyttävät musiikin toiston automaattisesti, kun ne napsautetaan yhteen. Irrottamalla kuulokkeet uudestaan toisistaan, musiikki jatkuu siitä, mihin se jäi. Myöhemmin tulevan päivityksen myötä käyttäjät voivat myös vastata puheluihin irrottamalla kuulokkeet. Äänentoiston osalta Bullets Wireless -kuulokkeet tukevat Qualcommin aptX-koodekkia.

Kun Bullets Wireless -kuulokkeiden yhteys katkaistaan puhelimesta, ne kytkeytyvät automaattisesti pois päältä viiden minuutin käyttämättömyyden jälkeen.

Kuulokkeissa on venymistä kestävät kaapelit. Muotoilun ja nestemäisen silikonipäällysteen yhdistelmä tarkoittaa myös, että kuulokkeet ovat säänkestäviä arkikäyttöön. Bullets Wireless -kuulokkeiden mukana tulee vaihdettavat pehmusteet.

Pikalatauksen ansiosta kuulokkeet toistavat musiikkia jopa viisi tuntia vain 10 minuutin latauksella. Kuulokkeiden lataaminen onnistuu edellä mainitulla tavalla pikana kaikilla kansainväliset standardit täyttävillä USB-C -kaapeleilla. Täydellä akulla Bullets Wireless -kuulokkeilla on kahdeksan tunnin akunkesto.

”Loimme ensimmäisen prototyypin Bullets Wireless -kuulokkeista jo kaksi vuotta sitten. Halusimme kuitenkin kehittää niitä eteenpäin nyt kun käytössämme on paras mahdollinen tekniikka. Suuren äänialueen, OnePlus-pikalatauksen ja säänkestävyyden ansioista, Bullets Wireless on erinomainen lisävaruste”, kommentoi OnePlussan perustajajäsen ja toimitusjohtaja Pete Lau.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja