Omistaja päätti värjätä pikkukoiransa violetiksi – lemmikki oli menehtyä

Lemmikinomistajan ajattelemattomuus oli viedä pienen koiran hengen. Eläinkoti muistuttaa, että lemmikeihin pitäisi käyttää vain niille suunnattuja tuotteita.

Pieni maltankoira oli lähellä menehtyä, kun lemmikin omistaja päätti värjätä tämän turkin ihmisten hiusvärillä violetiksi. Väriaine aiheutti koiran iholle vakavia palovammoja erityisesti selkään ja silmiin, ja vielä kolme kuukautta tapahtuneen jälkeen 2,3 kilogrammaa painava eläin yrittää toipua tapahtuneesta.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Floridassa sijaitsevat eläinpelastajat pelkäsivät jo pahinta, kun pikkukoiran nahka alkoi kuoriutua. Hiusvärin pelättiin tekevän koirasta jopa sokean. Eläinten luonnollisen nuolemisvaiston takia lemmikin pelättiin myös myrkyttävän itsensä tai aiheuttavan itselleen sisäisiä palovammoja.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Koiralle annettiin nesteitä ja kipulääkkeitä, väriä yritettiin pestä pois ja haavat sidottiin: Kuin ihmeen kaupalla pikkukoira selvisi yön yli. Siitä alkoi sitkeän koiran toipuminen, ja nyt lemmikki on päässyt kotiutumaan.

Eläinkoti muistuttaa, ettei koiriin pitäisi missään tapauksessa koskaan käyttää ihmisille tarkoitettuja väriaineita. Lemmikkeihin pitäisi käyttää vain eläimille tarkoitettuja tuotteita, tai muuten lemmikin henki voi vaarantua, he kirjoittavat Facebookissa.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: NZHerald, The Dodo, Facebook

***

8:37

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja