Omaiset huolestuivat – missä on 19-vuotias Riina? "Haluan vain lapseni hengissä kotiin"

Helsingin poliisi tutkii itähelsinkiläisen Riina Mäkisen katoamistapausta. Ystävät tai omaiset eivät ole tavoittaneet häntä yli kahteen viikkoon.

19-vuotiaan Riina Mäkisen äiti Faina Puustinen julkaisi tyttärensä katoamisilmoituksen Facebookissa keskiviikkona. Ilmoitusta on jaettu perjantai-iltapäivään mennessä yli 8 300 kertaa, mutta havaintoja tytöstä ei ole tullut. Hän kertoo MTV:lle ilmoittaneensa poliisille tyttärensä katoamisesta tiistaina.

– Huoli on niin kova, että en halua mitään muuta kuin lapseni hengissä kotiin.

19-vuotias Riina Mäkinen on asunut omillaan, mutta ennen katoamistaan hän on pitänyt päivittäin yhteyttä äitiinsä ja pikkusiskoonsa.

Omaisten mukaan viimeinen havainto hänestä on Kuninkaantien ABC:ltä Koskenkylästä 11. toukokuuta. Hän on ollut tuolloin ystävänsä seurassa. 

Katoamistapauksen tutkinnanjohtaja, rikosylikonstaapeli Jussi Wahe kertoo MTV:lle Helsingin poliisin aloittaneen katoamistutkinnan keskiviikkona. Selvittelyt ovat kuitenkin vasta alkuvaiheessa.

– Keskiviikkona on tehty muutama rutiiniselvitys ja niistä vastaukset ovat jo tulleetkin. Niiden perusteella ei ole selvinnyt mitään viitteitä olinpaikasta, Wahe totesi perjantaina aamupäivällä.

Lue myös:

    Uusimmat