Mainos

Omaiset huolestuivat – missä on 19-vuotias Riina? "Haluan vain lapseni hengissä kotiin"

Helsingin poliisi tutkii itähelsinkiläisen Riina Mäkisen katoamistapausta. Ystävät tai omaiset eivät ole tavoittaneet häntä yli kahteen viikkoon.

19-vuotiaan Riina Mäkisen äiti Faina Puustinen julkaisi tyttärensä katoamisilmoituksen Facebookissa keskiviikkona. Ilmoitusta on jaettu perjantai-iltapäivään mennessä yli 8 300 kertaa, mutta havaintoja tytöstä ei ole tullut. Hän kertoo MTV:lle ilmoittaneensa poliisille tyttärensä katoamisesta tiistaina.

– Huoli on niin kova, että en halua mitään muuta kuin lapseni hengissä kotiin.

19-vuotias Riina Mäkinen on asunut omillaan, mutta ennen katoamistaan hän on pitänyt päivittäin yhteyttä äitiinsä ja pikkusiskoonsa.

Omaisten mukaan viimeinen havainto hänestä on Kuninkaantien ABC:ltä Koskenkylästä 11. toukokuuta. Hän on ollut tuolloin ystävänsä seurassa. 

Katoamistapauksen tutkinnanjohtaja, rikosylikonstaapeli Jussi Wahe kertoo MTV:lle Helsingin poliisin aloittaneen katoamistutkinnan keskiviikkona. Selvittelyt ovat kuitenkin vasta alkuvaiheessa.

– Keskiviikkona on tehty muutama rutiiniselvitys ja niistä vastaukset ovat jo tulleetkin. Niiden perusteella ei ole selvinnyt mitään viitteitä olinpaikasta, Wahe totesi perjantaina aamupäivällä.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.