Mainos

Olympiastadionin mysteerilompakon omistaja löytyi – "Kyllä siitä sai päivän naurut"

Stadion-säätiö kertoi tänään iltapäivällä, että Olympiastadionin purkutöiden yhteydessä on löytynyt lompakko, jonka arvioidaan kadonneen 27 vuotta sitten, vuonna 1990.

Myöhemmin Stadion-säätiö tviittasi, että lompakon omistajaksi tuolloin 13-vuotiasta espoolaistyttöä nimeltä Marika. Marikan silloiseksi asuinpaikaksi kerrottiin Laaksolahden Latvatie.

Nyt lompakon omistaja on löytynyt. Hän on nykyään Kaarinassa asuva Marika Filén, joka tunnisti lompakon sen jälkeen, kun ystävät ja sukulaiset olivat linkanneet hänelle Facebookissa jaettua uutista lompakosta.

– Luettuani uutisen tajusin, että tuon on pakko olla minä. Kyllä siitä sai päivän naurut, Filén kertoo.

Filén ei kuitenkaan muista kadottaneensa lompakkoaan, mutta tunnisti sen välittömästi kuvasta.

– Jos olisin lukenut uutisen ennen kuin siinä luki nimi ja osoite, olisin varmaan ajatellut, että jollain on ollut ihan samanlainen lompakko kuin minulla teininä.

Olympiastadionilta vahvistetaan, että Filénin tiedot sopivat stadionilta löytyneeseen lompakkoon. He aikovat luovuttaa lompakon omistajalleen, kun tämä ehtii tulla käymään stadionilla.

"Kunnon ysäriretroilua"

Filén ei muista tarkkaan, missä tapahtumassa Olympiastadionilla vuonna 1990 käynyt, mutta arvelee kyseessä olleen joko hyväntekeväisyyskonsertti tai kouluvierailu stadionille.

Lompakosta löytyi muun muassa klemmareita, vanhan mallinen HKL:n bussikortti, kirjastokortti, elokuvalippu sekä "iso pino kaverikuvia taustasigneerauksella". Rahaa lompakossa ei ollut, eikä Filénkään muista tarkkaan, mitä kaikkea lompakon mukana on kadonnut.

– Kunnon ysäriretroilua. Mitä kaikkea teinitytön lompakosta nyt 90-luvulla on löytynytkään, Filén muistelee sisältöä.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.