Olympiasankari Magdalena Neuner tervehti – tunnettu saksalaispoliitikko vastasi hämmästyttävällä kysymyksellä

Entinen ampumahiihtotähti Magdalena Neuner on paljastanut erikoisen tilanteen Vancouverin olympiamenestyksen juhlinnoista vuodelta 2010, kun Baijerin osavaltion pääministeri Horst Seehofer ei tunnistanut häntä.

Neuner voitti Vancouverissa 2010 ampumahiihdossa kaksi henkilökohtaista olympiakultaa ja saavutti lisäksi hopeaa pikamatkalta. Vaikka hän oli juhlittu saksalaissankari, jolla oli lisäksi roppakaupalla maailmanmestaruuksia ja maailmancupin kokonaisvoittokin aiemmilta vuosilta, tunnettu saksalaispoliitikko Horst Seehofer joutui kysymään Neunerilta henkilöllisyyttä.

Neuner kertoi entisen jalkapalloilijan Manfred Benderin podcastissa Vancouverin olympiakisojen jälkeisistä juhlinnoista Münchenissä. Supertähdeksi noussut olympiasankari Neuner oli mennyt Baijerin osavaltion pääministerin Seehoferin pakeille ja tervehtinyt häntä.

– Kuka sinä olet? Seehofer kysyi.

– Olen Neuner, ampumahiihtäjä vastasi.

Tapahtunutta naurun kera muistellut Neuner kuvaili kyseistä hetkeä "erityiseksi".

Salainen alkoholireissu Vancouverissa

Neuner kertoi podcastissa myös tarinan Vancouverissa tapahtuneista juhlinnoista. Koska olympiakylässä ei ollut alkoholia, hän päätti mennä kelkkailijoiden kanssa salaiselle ostosreissulle paluulentoa edeltäneenä iltana.

– Ostimme alkoholia valtavia määriä. Tulimme takaisin valtavan pakastealtaan kanssa ja olimme totta kai juhlittuja sankareita, Neuner kertoi.

Münchenissä järjestetyssä autoparaatissa Neuner sittemmin simahteli uudelleen ja uudelleen.

Lähde: Sport1

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja