Olli Määttä loukkaantui ikävällä tavalla – valmentajalta lyhyt viesti

Pittsburghin suomalaispuolustaja Olli Määttä joutui jättämään loukkaantumisen takia ottelun Philadelphia Flyersia vastaan kesken jääkiekon NHL:ssä.

Määttä ajautui pahannäköisesti päin laitaa ottelun ensimmäisessä erässä. Ylävartaloaan loukannut suomalainen oli ehtinyt olla jäällä ainoastaan viisi minuuttia.

Pittsburghin päävalmentajan Mike Sullivanin mukaan Määtän tilaa arvioidaan tarkemmin huomenna.

– Tällä hetkellä hän on sivussa ylävartalovamman takia, Sullivan viestitti Pittsburghin Twitter-tilin mukaan.

Viime viikkoina Määtän puolustajaparina pelannut Juuso Riikola sai Philadelphiaa vastaan peliaikaa 17 minuuttia ja jäi ilman tehopisteitä.

Pittsburgh voitti ottelun vieraissa maalein 4–1. Penguins-maalivahti Matt Murray venyi ottelun sankarina 50 torjuntaan ja rikkoi NHL-uransa ennätyksen. Toisessa erässä Murray torjui peräti 28 kertaa.

Loukkaantunut Määttä on naputtanut tällä kaudella 55 otteluun tehot 1+12=13.