Olli Lindholm puhui avoimesti rakkaudesta vuonna 2017 – Eveliina-rakas vei jalat alta: "Olin kuin kissa pistoksissa"

Vastikään menehtynyt Olli Lindholm kuvaili vuonna 2017 julkaistussa elämäkerrassaan sitä, kuinka hän kohtasi rakkauden uudestaan pitkän avioliiton päätyttyä.

Yö-laulaja Olli Lindholm, 54, menehtyi yllättäen maanantain ja tiistain välisenä yönä.  Laulaja kertoi avoimesti parisuhteistaan runoilija Arno Kotron kirjoittamassa Yhden miehen varietee -kirjassa vuonna 2017 (Docendo).

Olli Lindholm erosi vaimostaan Satu Lindholmista keväällä 2016. Avioliitto kesti 24 vuotta. Uusi rakkaus Eveliina-nimisen naisen kanssa syttyi pian eron jälkeen. Pariskunta ennätti seurustella pari vuotta.

– Kohtasimme ensimmäistä kertaa Eveliinan kanssa Kaupinojan avantouintisaunalla. Näimme saunalla kevään 2015 aikana muutamankin kerran. Välillämme ei ollut mitään – paitsi minulla. Eveliina ei tehnyt elettäkään iskeäkseen varattua miestä, mutta minä olin kuin kissa pistoksissa. Hän oli niin uniikki tapaus, että semmoista ei ollut elämässä tullut vastaan. Eve on valloittava nainen, ollaan eletty hienoja hetkiä ja aikoja, Lindholm kuvaili elämäkerrassaan.

Lindholm kertoi vuonna 2017, että kaikki ei kuitenkaan ole ollut pelkkää auringonpaistetta.

– En voi elää kenenkään kanssa itsekkäästi niin, että otetaan vaan ne hauskat hetket ja hyvät puolet, koko paketti pitää ottaa. Ja siihen sisältyy myös esimerkiksi kolme lasta. Käyn kamppailua sen kanssa, miten tuo yhtälö toimii. 

Lindholm kertoi kirjaprojektin aikana käyneensä läpi mennyttä elämää.

– Olen kevään aikana myös käynyt menneitä vuosia läpi ja sitä, mitä minussa on tapahtunut. Pinna on kiristynyt, unet on lyhentyneet, tarve hiljaisuuteen on kasvanut – kaipaan sanalla sanoen rauhaa. Kun tämä on tausta, pitää olla tarkkana, etten lupaa mitään sellaista, mitä en pysty pitämään ja toteuttamaan. Se ei käy, että kuukauden päästä yhtäkkiä sanookin, että "ei vaiskaan, ahistaa". Jos on jotain luvannut, siinä ei enää ahistus auta.

– Kaikesta tästä tulee ristiriitoja. Mutta niin se on, että meillä on Eveliinan kanssa niin hienoja hetkiä, että vaikea on kuvitella että pystyisin elämään ilman häntä, Lindholm totesi kirjassaan.

Lue myös:

    Uusimmat