Olli Jokisen Jukurit karmeassa vireessä! Mestarisuosikki tonttiin hirmuisen vitosen aikana

Jukurit tekee 0-1 maalin 0:40
Olli Jokisen Jukurit todella tylyllä päällä – Pelicans köysissä, tässä syntyy ottelun avausmaali

Mikkelin Jukurit on hurja vieras Lahdessa. Olli Jokisen suojatit löivät Pelicansin polvilleen toisen erän hurjalla maalikimaralla. Mikkeliläiset takoivat viidessä minuutissa kolme osumaa ja johto on jo 4–0, kun lähdettiin ottamaan happea toiselle erätauolle.

Ottelu oli Jukureille 1–0 vielä erän puolivälissä. Ajassa 33.33 Samuel Salonen lisäsi vierasjohtoa. Tästä vain reilut viisi minuuttia myöhemmin ja peli olikin jo 4–0. Jukurien kolmannen iski Viljam Sandvik, 21 sekuntia myöhemmin osui Michal Kovarcik.

Jukurit tekee 0-2 maalin 0:18
Tässä toinen osuma... Jukurit osui seuraavan vitosen aikana vielä kahdesti toiseen erään.

Pelicans voitti eilen Ilveksen vieraskentällä, Jukurit kärsi torstaina voittolaukauksilla tappion Ässille.