Kaapo Kakon ykköskilpailijalle kovaa piruilua – NHL:n varaustilanne kääntymässä? "Jack? Tässä on Kaapo"

Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF on nostanut Leijonat ykkössijalle perinteisessä power ranking -listauksessaan. Samalla IIHF piruilee Kaapo Kakon ykköskilpailijana pidetylle Yhdysvaltain Jack Hughesille.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

Jatkuuko Kaapo Kakko -show?
Yhdysvallat-Suomi 13.5. klo 17.15 C More Sport 1/MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!​​​​​​​

Leikkimielisessä power ranking -listauksessa MM-kisoihin osallistuvien maajoukkueiden voimasuhteita arvioidaan huumorilla höystettynä. Ykkössijalle nostettu Suomi on napannut MM-kisojen ensimmäisistä otteluistaan voitot Kanadasta ja isäntämaa Slovakiasta, ja ykköstähtenä on häärinyt 18-vuotias Kakko, joka on mättänyt kahteen peliin viisi maalia.

Kakon odotetaan taistelevan Hughesin kanssa NHL:n varaustilaisuuden sijoista 1 ja 2. Hughesin on povattu menevän ensimmäisenä varaavaan New Jersey Devilsiin, kun taas Kakon on spekuloitu olevan toisena varaavan New York Rangersin mies. Mutta:

– Jack? Tässä on Kaapo. Sinä saat pilvenpiirtäjät, minä saan suon, IIHF kirjoittaa Suomen kohdalla.

New Jersey tunnetaan New Yorkia "aavistuksen" karumpana kaupunkina, mihin IIHF:kin piruilussaan viitannee. IIHF:n kirjoitus on tulkittavissa niin, että se ennakoi – kieli poskessa – Kakon olevan matkalla kohti ykkösvarausta. Siinä missä Kakko on iskenyt jo viisi maalia, Hughes on kahden MM-pelin jälkeen nollatehoilla.

USA on power rankingissa sijalla viisi. Senkin kohdalla otetaan kiinni Kakko–Hughes-teemaan.

– Kaapo? Pelleilet väärän jätkän kanssa. Tässä on Jack Eichel.

USA ja Suomi iskevät yhteen tänään maanantaina kello 17.15.

Lue myös:

    Uusimmat