Olli Herman muistelee menneisyyttään uutuusohjelmassa – yksi asia aiheutti haasteita

Olli Hermanin mukaan kouluaikojen muistelu oli sekä hauskaa että häpeällistä.

Muusikko Olli Herman palaa kouluvuosiinsa MTV3-kanavan uudessa Luokkajuhlat-ohjelmassa.

Jokaisessa jaksossa kaksi julkisuudesta tuttua tähtivierasta muistelee kouluaikojaan. Studioyleisön edessä he kilpailevat yhdessä vanhojen koulukavereidensa kanssa, ja testaavat, mitä oppitunneilta ja nuoruuden vuosilta jäi mieleen. Illan päätteeksi jompikumpi luokka voittaa hauskat luokkajuhlat.

Hermanin mukaan kouluaikojen muistelu oli sekä hauskaa että häpeällistä.

– Onhan siellä paljon muistoja, joita ei niin mielellään kävisi läpi uudestaan. Toisaalta ei siellä mitään niin rankkaa ollut, etteikö sille voisi jo nauraa, hän totesi MTV Uutisille ohjelman pressitilaisuudessa.

Hermanin kouluajasta teki haastavaa se, että opettajana toimi hänen oma isänsä. Yläkoulussa tilanne ei kovin paljoa parantunut, sillä luokanvalvojana toimi hänen isänsä paras ystävä.

Hermanin parhaat koulumuistot liittyvät ystäviin, jotka ovat hänen elämässään edelleen. Koulussa hän tutustui yhtyeensä Reckless Loven jäseniin.

– Jossain vaiheessa teininä mietittiin, että olisipa ihan mieletön unelma, jos voitaisiin tehdä tällä samalla porukalla duunia joskus. Tarpeeksi kauan kun unelmaa kohti pyrki, se tuli toteen.

Luokkajuhlat MTV3-kanavalla lauantaisin 23.11. klo 19.30 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat