Olivia Newton-Johnin leski julkaisi sydämellisen kirjoituksen: "Rakkaus ylitti ymmärryksemme"

Olivia Newton-Johnin leski julkaisi koskettavan kirjoituksen vaimostaan.

Näyttelijä ja laulaja Olivia Newton-Johnin leski John Easterling julkaisi koskettavan kirjoituksen edesmenneestä vaimostaan.

Easterling tiedotti vaimonsa poismenosta maanantaina 8. elokuuta. Newton-John oli vuosia taistellut rintasyöpää vastaan. Muutama päivä ilmoituksen jälkeen 14 vuotta Newton-Johnin kanssa naimisissa ollut Easterling julkaisi tunteikkaan postauksen Instagramissa.

– Rakkaus toisiamme kohtaan ylitti ymmärryksemme. Ilmaisimme päivittäin kiitollisuuttamme tästä rakkaudesta, joka oli aitoa, syvää ja luonnollista, Easterling aloittaa.

Pitkässä tunteikkaassa kirjoituksessa Easterling kertoo kuinka pariskunnan ei tarvinnut koskaan erityisesti nähdä vaivaa rakkautensa eteen ja molemmat kunnioittivat toisiaan suuresti.

Postaukseen liitetyssä kuvassa rakastunut pariskunta halaa ja hymyilee toisilleen. Esterling muistelee Newton-Johnin läsnäoloa ja energiaa ja kertoo, kuinka hänen vaimonsa oli rohkein tapaamansa ihminen.

– Vaikeimpinakin aikoina hänellä oli hyvä henki, huumoria ja tahto nähdä asiat valoisina, Easterling jatkaa.

Easterling päätti sydämellisen kirjoituksen kiittäen Newton-Johnin faneja kaikesta tuesta, jota perhe on saanut laulajan poismenon jälkeen ja kirjoitti uskovansa perheen selviävän Newton-Johnin jättämän ilon ja valon avulla.

Lähde: Hello!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja