Olisitko uskonut? Tässä ovat jenkkien suosituimmat reseptit

Amerikkalaisten haetuimpien ja suosituimpien reseptien listalta paljastuu yllättäviä herkkuja.

Suomessa hakukonepalveluista etsitään vuodesta toiseen makaronilaatikkoa, karjalanpaistia ja muita arkireseptejä. Viime vuosina haetuimpien reseptien listaan ovat nousseet myös erilaiset juustokakut, smoothiet ja viimeisimpänä se kuuluisa avokadopasta. Mutta mitä googlailevatkaan amerikkalaiset? Tässä ovat jenkkien suosituimmat reseptit vuodelta 2012. Kokeile myös Makuja-sivuston herkullisia reseptejä.

1. Porsaankyljykset

Porsaankyljykset saavat hakukoneissa kuukausittain Amerikassa yli 9 miljoonaa hittiä.

2. Lihapullat

Jauheliharuokien ykköspaikkaa pitävät lihapullat, joita haetaan Amerikassa enemmän kuin esimerkiksi hampurilaisia. Lihapullia etsitään kuukausittain hakukoneista yli 7,5 miljoonaa kertaa.

3. Suklaakakku

Suklaakakku saa kuukausittain lähes lihapullien verran hakukonepalveluhakuja Amerikassa

4. Suklaakeksit

Perinteisiä suklaahippukeksejä himoitaan kuukausittain yli 6 miljoonan haun edestä.

5. Leipä

Amerikassa ollaa viimeisten vuosien aikana innostuttu toden teolla kotitekoisesta leivästä ja tämä näkyy myös hakukonehiteissä. Leipäreseptiä haetaan kuukausittain yli 4,7 miljoonaa kertaa.

6. Pastasalaatti

Amerikkalaiset haluavat salaattinsa hiilihydraattipitoisena, siispä pastasalaattireseptiä etsitäänkin kuukausittan yli 4,1 miljoonaa kertaa

7. Spagetti(kastike)

Spagettia ja ylipäätään pastaruokia haetaan Amerikassa kuukausittain yli 4 miljoonaa kertaa.

8. Pastakastike

Pasta näyttäisi olevan toden teolla nousussa jenkkien reseptisuosikeissa. Myös pastakastikkeelle kertyi viime vuonna hakukonepalveluissa yli 4 miljoonaa hakukertaa kuussa.

9. Banaanikakku

Banaanikakun suosion selittää sen leipomisen helppous. Kuivakakku on myös kätevä tapa hyödyntää ylijääneet banaanit. Banaanikakkua haetaan kuukausittain 2,2 miljoonaa kertaa Amerikassa.

10. Pihvi

Hampurilaisia ja pizzaa ei jenkkien haetuimpien reseptien listalla näy, mutta pihvireseptejä haetaan sen sijaan noin 2,2 miljoonaa kertaa kuukaudessa.

Lähde: Daily Meal

Tutustu uuteen Lifestyle-etusivuun:

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja