Olisitko uskonut? Iso-Arskan ekasta kehonrakennuskisasta on jo 50 vuotta

Arnold Schwarzenegger julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan ensimmäisestä kehonrakennuskisastaan 50 vuoden takaa.

Vuosien varrella Arnold Schwarzenegger on ehtinyt toimia niin näyttelijänä, poliitikkona kuin hyväntekijänäkin, mutta miehen vankka varsi on hänessä kaikkein tunnetuin piirre.

Heinäkuussa 68 vuotta täyttänyt Iso-Arska vaikuttaa ikäistään nuoremmalta liikkuessaan jouhevasti sosiaalisessa mediassa, milloin postaillen kuulumisiaa Oktoberfesteiltä ja milloin ottaen kantaa salametsästystä vastaan.

Tänään 2. marraskuuta voimapesä muistelee kuitenkin menneitä, sillä hänen ensimmäisestä kehonrakennuskisasta on tullut kuluneeksi kokonaiset puolivuosisataa.

Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä julkaisemassaan kuvassa hän poseeraa toisen kehonrakentajan Franco Columbon vierellä. Kuvan on napannut Albert Busek.

– Me kolme olemme pysyneet läheisinä ystävinä siitä pitäen. Olen ylpeä, että ystävyytemme, joka on taottu rautaan, on kestänyt aikaa, herkistelee Arska kuvan saatetekstissä.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Alkujaan itävaltalainen Schwarzenegger aloitti voimaharjoittelun jo 15-vuotiaana, voitti Mr. Universumi -tittelin 20-vuotiaana ja nappasikin tämän kunnian itsellensä kokonaiset seitsemän kertaa.

Schwarzenegger on esikuva monelle. Kehonrakennuksen lisäksi mies on rakentanut itsellensä uran Hollywood-näyttelijänä ja poliitikkona. Miehen kehonrakennusvuosipäivän kunniaksi tästä hänen motivaatiopuheestaan voi lypsää intoa alkaneeseen viikkoon.

Lue myös:

    Uusimmat