Oliko tämä kuva liikaa Katie Holmesille? Kuvalinkki

Tom Cruisen ja Katie Holmesin eroon ovat The Sunday Mirror -lehden mukaan vaikuttaneet myös Cruisen rohkeat poseeraukset. Katso kuvalinkki.

Perjantaina Suomessa sai ensi-iltansa näyttelijä Tom Cruisen tähdittämä Rock of Ages -elokuva. Samana päivänä maailmalla kohistiin Cruisen näyttelijävaimon Katie Holmesin jättäneen avioerohakemuksen. Ulkomaan medioissa on koko viikonlopun ajan kohistu eron syistä. TMZ.com-sivusto epäilee Katien saaneen tarpeekseen Cruisen kannattamasta skientologiasta ja The Sunday Mirror spekuloi Cruisen olleen suhteessa liian hallitseva ja voimakastahtoinen.

The Sunday Mirror -lehti kirjoittaa, että viimeinen niitti Holmesin hautomalle erolle oli Cruisen rohkeat poseeraukset Rock of Ages -elokuvaa varten. Amerikkalaisen W-lehden kannessa nähtiin kesäkuussa rohkea kuva, jossa elokuvassa rokkikukkoa näyttelevä Cruise makaa sängyllä kahden puolipukeisen naisen kanssa. Sisäsivujen kuvissa toinen naisista on myös yläosattomissa. Sunday Mirror -lehden saamien tietojen mukaan Holmes ei ollut otettu miehensä poseerauksista, vaan kuvat olivat viimeinen niitti parin liitolle. National Enquirer -lehti saattoikin olla edellä aikaansa spekuloidessaan heti kuvien ilmestyttyä niiden tulevan tuhoamaan unelmaparin liiton.

Niin tai näin, mitä luultavimmin ainoa henkilö, joka tietää sadan prosentin varmuudella eron syyn tai syyt on eroa hakenut Katie Holmes.

Lisää aiheesta:

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat