Katie Holmesin riutunut olemus kertoo karua tarinaa

Paparazzit bongasivat Tom Cruisesta eroavan Katie Holmesin kaupungilta samana päivänä, kun nainen haki eroa.

Hollywoodissa on viime päivinä kohistu unelmaparin Katie Holmesin ja Tom Cruisen erosta. Huhuille saatiin vahvistus, kun Cruisen edustaja kertoi Holmesin hakeneen eroa. Cruisen on kerrottu olleen täysin yllättynyt erosta ja näin ollen myös surun murtama.

Myös Holmesin kasvoilla on nähtävissä ahdistus surullisessa tilanteessa, kun paparazzit kuvasivat Holmesin New Yorkissa torstaina, jolloin naisen kerrotaan myös jättäneen eropaperit. Vihreään takkiin sonnustautunut Holmes oli silminnähden väsynyt poistuessaan parin New Yorkin asunnosta yhdessä tyttärensä Surin kanssa. Aikaisemmin viikolla Holmes kuvattiin kaupungilla alakuloisena aurinkolasit päässään.

US Weekly -lehti on julkaissut myös pariskunnasta napatun vielä onnellisen avioliiton viimeisen yhteispotretin. 16. kesäkuuta otetussa kuvassa pari ei kuitenkaan vaikuta enää niin onnelliselta. Silminnäkijöiden mukaan tuolloin Islannin pääkaupungissa Reykjavíkissa yhdessä illallistanut pari vaikutti siltä, että kaikki olisi hyvin. Kuitenkin vain vajaan kahden viikon kuluttua Holmes haki eroa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat