Holmes taktikoi julmasti: Hankki oman asunnon jo ennen eroa

Katie Holmes ehti järjestellä eroa pitkään ilman että Cruise arvasi mitään, kirjoittaa US Weekly -lehti.

Tieto Hollywoodin näyttelijäpariskunnan Tom Cruisen ja Katie Holmesin erosta tulvi maailmalle perjantaina, kun Cruisen edustaja vahvisti Holmesin hakeneen eroa. Edustaja kertoi Cruisen olevan surun murtama ja useiden lehtien mukaan näyttelijä olikin ollut autuaan tietämätön tulevasta erosta. Sen sijaan eroa hakenut tuleva ex-vaimo oli ehtinyt tehdä jo jonkun aikaa järjestelyjä eron suhteen.

US Weekly -lehden mukaan Holmes halusi varmistaa, että hänellä ja parin kuusivuotiaalla tyttärellä Surilla olisi erokohun keskellä paikka minne mennä. Lehden saamien tietojen mukaan Holmes oli hiljattain vuokrannut oman asunnon New Yorkista, vaikka pariskunnalla on kaupungissa myös yhteinen asunto. Vuokrauksen Holmes oli järjestänyt Cruisen ollessa kaukana Islannissa Oblivion-elokuvan kuvauksissa. Yhtä salaa ja yllättäen Holmes vei myös avioeropaperit lakimiehelleen New Yorkissa.

Radaronline.com-sivusto uskoo Holmesin hakevan avioeroa nimenomaan New Yorkin osavaltiossa, koska siellä avioeron syyt voivat olla moninaisia. Toisin kuin Kaliforniassa, New Yorkissa tutkitaan tarkemmin, miten molemmat osapuolet ovat mahdollisesti vaikuttaneet eroon. Sivuston mukaan New Yorkissa avioeroasiat käsitellään yksinkertaisesti tarkemmin ja vakavammin.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat