Mainos

Oliko ruoka uskontosi, hurahditko dieettiin? Vastaa kyselyyn!

Oletko hurahtanut johonkin dieettiin täysin, mutta palannut myöhemmin takaisin keskitielle? Kerro tarinasi kyselyssämme.

Sanotaan, että ruoasta on tullut ihmisille uusi uskonto. Milloin minkäkin pinnalle nousseen ruokavalion oppeja harjoitetaan hartaudella ja vakuuttuneina siitä, että tämä on se ainoa oikea tapa syödä. ”Vääräuskoisten” kanssa riidellään netissä ja kahvipöydissä. Välillä suurin synti on sokeri, välillä gluteeni, välillä maito, välillä hiilarit; joku syö vain raakaruokaa, toinen pussikeittoja, kolmas maustamatonta kanaa.

Mihin dieettiin sinä niin sanotusti hurahdit? Milloin ja miksi? Oliko taustalla halu laihduttaa vai ylipäätään voida paremmin? Miten dieetti vaikutti oloosi ja painoosi? Oliko ruokavaliota vaikea vai helppo noudattaa?

Milloin ja miksi palasit takaisin ”keskitielle”? Miten syöt nykyään? Miten kävi painollesi ja voinnillesi? Jäikö ruokavaliokokeilusta joitakin oivalluksia nykyiseenkiin arkeesi vai pidätkö sitä vain älyttömänä ajanjaksona?

Vastauksia voidaan julkaista nimettöminä tai nimimerkillä Hyvää Elämää -sivustolla. Yhteystietoja pyydetään vain mahdollista toimittajan yhteydenottoa varten.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.