Oletko vihdoin löytänyt oman tyylisi, Lindsay Lohan?

AVAn elokuvassa Georgia Rule kuritonta tytärtä näyttelevä Lindsay Lohan on viime vuosina etsinyt aktiivisesti omaa tyyliään: tähden viimeisin kokeilu on entistä punaisempi hiusväri. Lohan bongattiin Liz & Dick -elokuvan ennakkonäytöksessä Kaliforniassa.

Näyttelijä Lindsay Lohan, 26, on jo vuosia korostanut vahvaa punaista pigmenttiään. Nyt näyttelijätär on innostunut punaisesta väristä entisestään, sillä hänen hiuksensa ovat saanet entistä näyttävämmän punaisen värin.

Näyttelijättären uusi hiusväri korostaa upeasti hänen vahvaa punaista pigmenttiään, ja vaikuttaa siltä, että Lohan olisi vihdoin löytämässä oman tyylinsä. Vaalea mekko ei ollut upein mahdollinen asu, mitä Lohanin yllä on nähty, mutta tähdelle loistavasti sopiva punainen hiusväri toimii toivottavasti kimmokkeena omien persoonallisten ominaisuuksien korostamiseen ja voisi sitä kautta tehdä näyttelijättären tyylistäkin selkeämmän.

on kamppaillut myös henkilökohtaisten ongelmiensa kanssa viime vuosina. Tämä on vaikuttanut vahvasti hänen ulkomuotoonsa. Vuosien varrella suloistakin suloisemman lapsitähden ulkomuoto on henkinyt pahasta olosta ja epävarmuudesta. Hänet on tavattu sekä huolestuttavan suttuisena että asuissa, joissa hän ei selvästi ole tuntenut oloaan mukavaksi. Viimeisimpien tietojen mukaan Lohan olisi saamassa elämäänsä raiteilleen.

Lue myös:


AVA

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja