Oletko nähnyt? Näin Putous-voittaja ja mestaritanssija Dennis Nylund breikkasi vuonna 2005: "Legenda"

4:12
Putous-tähti Dennis Nylund peitteli nuorena äidinkieltään – käänsi nuoruuden häpeätilanteet sketsihahmoksi

Dennis Nylund jakoi sosiaalisessa mediassa muiston breakdance-ajoiltaan. 

Näyttelijä-tanssija Dennis Nylund nostalgisoi Instagram-tilillään aikaa, jolloin breakdance täytti hänen elämänsä. Nylund jakoi tilillään videon vuodelta 2005 Hollannin Rotterdamista, jossa hän esittelee taitojaan tanssijana yli 15 vuoden takaa. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Nylundin jakama video on kirvoittanut runsaasti ihailevia kommentteja seuraajien keskuudessa. 

– Nuori Skywalker. 

– Mitä ihmettä? Miksei suomalainen media aikoinaan hehkuttanut sinua?

– Legenda. 

Nylund aloitti breakdancen jo teini-ikäisenä. Vuonna 2009 hän voitti lajin maailmanmestaruuden. Nylund kertoi MTV Uutisille maaliskuussa, että hänellä oli jo nuoresta pitäen korkeat tavoitteet tanssin suhteen. 

– Unelmat kasvavat myös sitä myötä, miten ne toteutuvat. Kyllä olen aina ollut sellainen tulisielu siinä mielessä, että jos lähden tekemään jotain, niin kyllä siitä pitää tulla maailman parasta tai ainakin priimaa. Kyllä se on mulle aina ollut sellainen bensa, mutta kyllä moni menestyminen ja kaikki tulee aina kuitenkin jotenkin yllätyksenä. Mutta kovaa treeniähän se vaatii, Nylund kertoi tuolloin. 

Nylund teki debyyttinsä Putous-ohjelman näyttelijänä keväällä 2021 ja voitti ohjelman sketsihahmokilpailun hahmollaan Folke Rundqvist. Ruotsinkielinen hahmo ihastutti suomalaiset valloittavalla persoonallaan sekä diskotanssillaan. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja