Oletko nähnyt? Miska-kissa katosi oudolla tavalla pihapiiristä: "Voi päätyä rekan mukana ihan mihin tahansa"

Kihniössä tukkirekan kyytiin hypännyt Miska-kissa on pahimmillaan päätynyt Merikarvialle asti. Sosiaalinen kissa voi omistajan mukaan ilmaantua tuntemattomienkin oven taakse.

Maanantaina illalla Emilia Shemeikka joutui todistamaan surullista tapausta, kun hänen Miska-kissansa katosi erikoisella tavalla kotipihasta.

Perheen kissoilla on tapana ulkoilla vapaana. Iltaisin ne kipittävät auliisti takaisin sisätiloihin, kun kutsu käy. Maanantaina kotitiellä seisoi tukkirekka kuormaa kasaamassa. Emilia ajatteli, että isoja laitteita säikkyvä eläin ei menisi lähellekään ajoneuvoa.

Rohkea Miska ei kuitenkaan tukkirekkaa säikkynyt. Emilian naapurissa asuvat vanhemmat näkivät ikkunasta, miten kissa kiipesi täyteen lastatun kuorman päälle. Sitten rekka lähti liikkeelle ja lemmikki sen mukana.

Emilian äiti ja sisko lähtivät välittömästi tukkirekan perään. Auto pysähtyi pienen ajomatkan jälkeen, mutta Miskasta ei näkynyt jälkeäkään. Maahan sataneessa tuoreessa lumessa ei näkynyt pieniä tassunjälkiä eikä kissa saapunut huhuilijoiden luokse.

– Tuli toivoton olo, kun se voi päätyä rekan mukana ihan mihin tahansa.

Rohkea kissa voi tulla oven taakse

Miska on edelleen kateissa. Etsinnät jatkuvat.

Yhteydenotot kuljetusfirmaan tai rekan määränpäähän Merikarvialle eivät ole tuottaneet tulosta. Näköhavaintoja ei ole tullut myöskään sosiaalisessa mediassa jaetun ilmoituksen kautta.

Voi olla, että Miska on hypännyt ajoissa rekan kyydistä ja piileskelee peloissaan jossain kodin lähettyvillä. Eläin on tottunut ulkoilmaan talvisissakin olosuhteissa pihapiirissä. Ennen se on kuitenkin palannut kotiin illalla Emilian sitä huhuillessa.

Miska tuli perheeseen kodinvaihtajana pari kuukautta sitten. Vanha omistaja ei ollut siruttanut lemmikkiään eikä myöskään Emilia vienyt Miskaa sirutettavaksi. Karkurista on jaettu ilmoitusta useissa Facebook-ryhmissä. Lisäksi Emilia on ajatellut olla yhteydessä ammattietsijään.

Emilia luonnehti vaaleaa pitkäkarvaista kissaa luonteeltaan koiramaiseksi. Miska on äärettömän rohkea ja sosiaalinen, minkä vuoksi se saattaa mennä tuntemattomienkin ihmisten oven taakse.

– Se saattaa mennä kenen tahansa oven taakse kolkuttelemaan, että päästäkää mut sisälle.

Katso myös: Yhdysvaltalaisnaisen koira oli kateissa 12 vuotta – katso koskettava jälleennäkeminen videolta.

Koskettava jälleennäkeminen! Dutchess-koira ehti olla kateissa 12 vuotta, kunnes omistaja sai odottamattoman puhelun 0:49
Katso video: Koskettava jälleennäkeminen! Koira ehti olla kateissa 12 vuotta, kunnes omistaja sai odottamattoman puhelun.

Katso myös: Kaikkia karkureita ei edes haluta löytää – tuhansia kotieläimiä hylätään kesäisin luontoon.

Lue myös:

    Uusimmat