Oletko kuullut "pyllyn kasvohoidosta"? Lupaa kiinteyttää ja syväpuhdistaa takapuolesi

"Takamuksen kasvohoito" lupaa syväpuhdistaa takamuksen, hankkiutua eroon "myrkyistä" ja jopa estää ihoa veltostumasta.

Moni on kuullut kasvohoidoista, mutta tämä kauneushoito lienee tuntemattomampi. "Takamuksen kasvohoidot" lisäävät suosiotaan, kertoo 107.9 WSRZ -radioaseman sivusto.

Hoito lupaa syväpuhdistaa takamuksen, hankkiutua eroon "myrkyistä" ja jopa estää ihoa veltostumasta. Hoito maksaa noin 140 euroa.

Pakaroita hoidettiin sähköllä

Tuolloin hän kirjoitti, että hoito on aluksi nautinnollinen ja rentouttava kokemus, mutta hoitotuotteiden levittämisen jälkeen pakaroita hoidettiin sähköllä, joka sai pakarat hyppimään ja liikahtelemaan kontrolloimattomasti.

Hoitaja puolestaan paljasti, että naiset käyvät hoidossa jopa kahdesti viikossa., jotta heidän takamuksensa pysyisi terhakkana ilman kuntosalin tai kyykkäämiseen vaivaa.

– Kun kävelin takaisin toimistolle, peppuni todella tuntui tiukemmalta, mutta 45 minuutin twerkkaus-intervallien jälkeen en ole yllättynyt. Kun pääsin illalla kotiin, katsoin peiliin ja näin hehkuvamman takamuksen, mutta se ainakaan omiin silmiini ei näyttänyt kohonneen, Oerman toteaa.

Kertahoito ei takaa tulosta

Myös Suomessa on tarjolla tapoja kiinteyttää takamusta. Tarjolla on esimerkiksi radiofrekvenssienergiaa hyödyntäviä hoitoja sekä ihoon injektiomenetelmällä asetettavia mesolankoja, jotka lupaavat lisätä kollageenin tuotantoa ja taata kaksi vuotta kestävän tuloksen. Lisäksi tarjolla on tietenkin perinteinen kuntosaliharjoittelu.

Hoitaja suosittelikin Oermanille vähintään kymmentä hoitokertaa tulosten takaamiseksi; vuonna 2017 hoitoa kokeilleelle Time out -sivuston bloggaaja Will Gleasonille suositeltiin kuutta hoitokertaa. Hän pettyi, mutta päätti kuitenkin kokeilla hoitoa kerran.

– Onneksi se ei ollut lainkaan kivuliasta. Itse asiassa sen jälkeen, kun olin kymmenen minuuttia tuijottanut seinää ja yrittänyt päättää, mitkä elämässäni tekemäni päätökset tarkalleen ottaen johtivat minut tähän hetkeen, pidin hoitoa melkein rentouttavana.

***


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja